pelin; ismail abi; kızıltılki bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kimse kimseden özür dilemek zorunda değil kımse benı yanlış anlamasın ama kırıldım ınan okadar güzel vakit geçirdik ve üstüne böyle bi olay yaşanması beni üzdü kiminiz benden yaşça küçük kimi benden buyuk

böle bişey olsun istemzdim ama oldu neyse yanlış anladık sanırım yada gerçekten ağır bi şaka oldu sorun yok ama

sınavda başarılar Taha kımseye kırgın yada küs degilim
Sanada bu açıklama yakışırdı Pelin :)

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

joker.lg

joker.lg

Üye
kimse kimseden özür dilemek zorunda değil kımse benı yanlış anlamasın ama kırıldım ınan okadar güzel vakit geçirdik ve üstüne böyle bi olay yaşanması beni üzdü kiminiz benden yaşça küçük kimi benden buyuk

böle bişey olsun istemzdim ama oldu neyse yanlış anladık sanırım yada gerçekten ağır bi şaka oldu sorun yok ama

affetmende yakışıklıgım rol oynadı mi :ehe şaka bir yana küsluk olmasın ya kaç kişi tanıyoruz birbirimizi aramızda şaka yapıyoruz eğleniyoruz böyle yapmazsak hayat geçmez neyse lafı uzatmayayim küsluk olmadığına sevindim ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben kaçıyorum.malum yarın sınav vaar. hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. Hepinizden Allah razı olsun iyi geceler :)

joker.lg

joker.lg

Üye
acaba mesajın sonunda neden '?' Koydum :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
ben bu grubu dağıtırım

greenmile

greenmile

Üye
şaka takılıyorum kardeşim bişey yok :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

cok sağol ablam. Farkında olmadığını anlamam gerekirdi. Sınava girecek arkadaşlara başarılar. Boyle bir olayla herkezi meskul etmek istemezdim.

- - - Eklendi - - -

Ben son lafımi konuda söyledim. Sırf Taha ve Pelin arkadaşım için yazıyorum. Taha sana kırılmadım. Pelin sende kusura bakma hiç bir şekilde art niyet gütmedim mesajımda. Ama konu yanlıs yerlere gitti. Konuda mesajım mevcut. Umarım kırılmazsın bana.
Yarın sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zihniniz ve bahtınız açık olsun. Bol şanslar.

senin o resmi gönderirken o detayı farketmediğini anlamam gerekirdi. eseklik ettim. Beni affet.

pelın_

[video=youtube;WWH0nhiGM9o]http://www.youtube.com/watch?v=WWH0nhiGM9o[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt