pelin; ismail abi; kızıltılki bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
pelin; ismail abi; kızıltılki bi bakın
Arkadaslar ortada kırgınlıklar var küskünlükler var.
ve bunların sebebi benim 2 gün önce kurmus oldugum gruptan kaynaklanıyor.
bunun nedeni ve bu sucu ben kabul ediyorum.
ve burdan kendı essekliğimin affını istiyorum.
çünki bunun nedeni bu gruptan kaynaklanıyor.

ve ben grubumun adına PELİN arkadasımdan özür diliyorum.

inanıyorum ki bu gelisen olaylar bir yanlıs anlasılmadan kaynaklanıyor.

kardeşlerim lütfenn kırgınları giderelim lütfen yakısmıyo bıze :(

ben bi haber bekliyorum haber gelincede grup hakkında karar verecem kapatıp acma konusunda.

grubu gır gır amaclı actım.

neyse;

PELİN
İSMAİL
VE KIZILTILKI

HEPİNİZDEN AYRI AYRI OZUR DILERIM. BAKIN HIC KIMSE KIRILMASIN.
BU KONUYADA LÜTFEN VİCDANLA CEVAP VERİN TRİP ATMAYIN..:(

SUAN COK UZGUNUM GERCEKEN. YARIN SINAVA GIRECEM BENI MUTLU EDİN RİCA EDİYORUM :(

pelın_

sorun yok sadece kırıldım bıraz abartıldı olay suyu çıktı açıkçası bukadar ileriye gitceklerını düşünmemiştim

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok sadece kırıldım bıraz abartıldı olay suyu çıktı açıkçası bukadar ileriye gitceklerını düşünmemiştim
haklısın pelin. elbet bı acıklama gelecketır sımdı

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynen arkadaşlar kimse birbirine kırılmasın üzülmesin hata yapan özür dilesin ve bu olay kapansın hepinizi anlıyorum ama Pelin'e gerçekten saygısızlık ve terbiyesizlik oldu son olay ki bunu herkes kabul etti gerekli özürü burdan dileyerek ve Pelinin de büyüklük göstererek affetmesini rica ediyorum saygılar...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Aynen arkadaşlar kimse birbirine kırılmasın üzülmesin hata yapan özür dilesin ve bu olay kapansın hepinizi anlıyorum ama Pelin'e gerçekten saygısızlık ve terbiyesizlik oldu son olay ki bunu herkes kabul etti gerekli özürü burdan dileyerek ve Pelinin de büyüklük göstererek affetmesini rica ediyorum saygılar...
katılıyorum

joker.lg

joker.lg

Üye

bu olaylar nerde geçiyor hangi konu :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Taha'yı mutlu yapın.
yarın LYS mi var :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
gercekten pelin ve ismail abiden özür dilerim. O konuda resmi gorunce pelin ve ismail abinin kendi aralarinda sakalasirken bende katilayim dedim. Sakadir biliyorlardir diye espirili fotorafa yorum yapayim dedim. Fakat arkadaslar bunun farkinda olmadiklarini gec anladim ama kirginlik oldu. Pelin abla İsmail abi ve tahacim hepinizden tekrar özürdilerim. kotu bir amacim yoktu.

joker.lg

joker.lg

Üye
pelin yakışıklıgımi kullanarak senden birşey isteyecem affet onları :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar gelecek meraak etmeyın

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben son lafımi konuda söyledim. Sırf Taha ve Pelin arkadaşım için yazıyorum. Taha sana kırılmadım. Pelin sende kusura bakma hiç bir şekilde art niyet gütmedim mesajımda. Ama konu yanlıs yerlere gitti. Konuda mesajım mevcut. Umarım kırılmazsın bana.
Yarın sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zihniniz ve bahtınız açık olsun. Bol şanslar.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Ben son lafımi konuda söyledim. Sırf Taha ve Pelin arkadaşım için yazıyorum. Taha sana kırılmadım. Pelin sende kusura bakma hiç bir şekilde art niyet gütmedim mesajımda. Ama konu yanlıs yerlere gitti. Konuda mesajım mevcut. Umarım kırılmazsın bana.
Yarın sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zihniniz ve bahtınız açık olsun. Bol şanslar.
mesajın için teşekkürler abi

Metin MF

Metin MF

Üye
taha konuda ne oldu ki biraz anlatsan

pelın_

kimse kimseden özür dilemek zorunda değil kımse benı yanlış anlamasın ama kırıldım ınan okadar güzel vakit geçirdik ve üstüne böyle bi olay yaşanması beni üzdü kiminiz benden yaşça küçük kimi benden buyuk

böle bişey olsun istemzdim ama oldu neyse yanlış anladık sanırım yada gerçekten ağır bi şaka oldu sorun yok ama

sınavda başarılar Taha kımseye kırgın yada küs degilim

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pelin topuklu ayakkabı seviyor ya ilginç bir iki model önerdim. Ama cıvıtti konu kısaca.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
kimse kimseden özür dilemek zorunda değil kımse benı yanlış anlamasın ama kırıldım ınan okadar güzel vakit geçirdik ve üstüne böyle bi olay yaşanması beni üzdü kiminiz benden yaşça küçük kimi benden buyuk

böle bişey olsun istemzdim ama oldu neyse yanlış anladık sanırım yada gerçekten ağır bi şaka oldu sorun yok ama

sınavda başarılar Taha kımseye kırgın yada küs degilim
çok sağol ablam :sarıl:

- - - Eklendi - - -

konu tatlıya bağlandı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt