Peki Siz N8'inizle ne yapıyorsunuz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hd video klip izliyorum, yönümü ve konumumu buluyorum, mp3 dinliyorum ( haftaya da bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ) , oyun oynuyorum, internete giriyorum, resim çekiyorum ve anında facete paylaşıyorum, açı ölçüyorum, tv izliyorum bazen, daha bir sürü şey :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
hd video klip izliyorum, yönümü ve konumumu buluyorum, mp3 dinliyorum ( haftaya da bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ) , oyun oynuyorum, internete giriyorum, resim çekiyorum ve anında facete paylaşıyorum, açı ölçüyorum, tv izliyorum bazen, daha bir sürü şey :)

açı nasıl ölçüyorsun ya :)

abdulkerim

abdulkerim

Üye
angry birds oynuyorum:)))))))))))

yasinacar

Üye
Ben wifi üzerinden pcyi int. bağlıyorum, USB takıp ek bellek yapıyorum film izliyorum.

Cruxman

Üye
1- Atıyorum filmlerimi dizilerimi hd izliyorum
2- Derste sıkıldığımda açıyorum oyunları psp gibi oynuyorum
3- Skype ile girip arkadaşlarımı rahatlıkla arıyorum
4- Takip etmem gereken siteleri sorunsuz takip edebiliyorum
5- Videoymuş Resimmiş elimin kiri :P
6- Emaillerime erişiyorum
7- En önemlisi okuldayken evimdeki pc yi kontrol edip torrentten filmleri indirmeyi takip ediyorum
daha ne olsun :)

venusutarit

venusutarit

Üye
1- Atıyorum filmlerimi dizilerimi hd izliyorum
2- Derste sıkıldığımda açıyorum oyunları psp gibi oynuyorum
3- Skype ile girip arkadaşlarımı rahatlıkla arıyorum
4- Takip etmem gereken siteleri sorunsuz takip edebiliyorum
5- Videoymuş Resimmiş elimin kiri :P
6- Emaillerime erişiyorum
7- En önemlisi okuldayken evimdeki pc yi kontrol edip torrentten filmleri indirmeyi takip ediyorum
daha ne olsun :)
Kardeş uzak masa ürtü nasıl yapıyorsun hangi program lütfen anlat bizde yapalım çok lazım link ve anlatım olursa çok işe yarar

melgklay

melgklay

Üye
açıyı ölçen bi offscreen program var onunla yapılıyor.. soran arkadaşın bilgilerine... programın adı anglemeter

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
sizdetelefonun eti sütü kemiğinden faydalanıyorsunuz yha bakalım n9 u çıkaracakmı onu bekliyorum çıkartmassa n8 alıcam

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
daha cok beklersin hocam n9 içim :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
N9 işi biraz bekletir hatta baya bekletir bence
Ayrıca ben bu telefonla ne yapmıyorumki ?

eray28

eray28

Üye
team wiwerı nerden kurdun bılgı verırmısısn

suat1111

suat1111

Üye
ewrt bili verin

evanescence

evanescence

Üye
ya bunlari herkes yapiyor da farkli seyler yapmak lazim su acik kaynak koduyla. Tron efsanesinde adam kapilarin sifresini bile cozuyordu tabi film ama gercek olabilir. :)

emre_67_

Üye
Bol bol müzik dinliyorum,oyun oynuyorum,fotoğraf ve video çekiyorum.İnternete wireless modemim olmadığı için giremiyordum.(internet paketimde yok).Ama dün Zonguldak tan Tekirdağ a giderken onunda tadını çıkardım. :D

speedyx1

speedyx1

Üye
n8 aldim cok sukur n9 cikarsada ilk ben alacam yine ilk yurtdisinda ciktigi icin kolay hemde bedava
heheeh :D

suat1111

suat1111

Üye
çok kızarsam karşımdakine fırlatıyorum bak buda bi özellik:d:

--------------- Ekleme ---------------

n8 aldim cok sukur n9 cikarsada ilk ben alacam yine ilk yurtdisinda ciktigi icin kolay hemde bedava
heheeh :D

n9 bundan iyi değilki

zambabne

Üye
haha en zor olanda milletin hasetle bakışlarına karşı siper ediyorum gövdemi süper ya:D bu telefon gerçekten her türlü sorunuma cözüm online oyun oynuyorum arada sırada bkmam gerekiyor giriyorum pcye telefondan sorun varsa halledip cıkıyorum derste canım sıkılırsa acıyorum film en arka sırada izliyorum ve foto cekilmesinin gerektiği anlarda tüm şahşasıyla n8 imi cıkartıp cekilin benim tel 12 mp sizinki döver gibisinden :D fotoları cekiyorum bu telefonu kullanmak gerçekten bir ayrıcalık :D

bendede n8 var ama ben sadece telefon olarak kullanabiliyorum. bu anlatılanları nasıl yapıyorsunuz kardeşim. geçen gün bi yerde foto çekmek lazım oldu çekeyim dedim görüntü rezil. millet dalga geçti benle. ayarları falan mı var nedir. benim gibi cahil insanlar için iyi bi anlatın detaylarıda bizde keyfini çıkaralım telefonun bre..

zgr_techno

Üye
fotograf icin tabii ki ayarlar var. Her fotograf makinasinda olsugu gibi.. Forumda konuyla ilgili basliklari ara bulursun. Telefon ayari macro moddayken manzara fotografi cekersen mesela, sonuc bulanik bir goruntu olur... Elindeki telefonun kamerasi cok guclu, ayarlar dogru olursa harika is cikartiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt