hd video klip izliyorum, yönümü ve konumumu buluyorum, mp3 dinliyorum ( haftaya da bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ) , oyun oynuyorum, internete giriyorum, resim çekiyorum ve anında facete paylaşıyorum, açı ölçüyorum, tv izliyorum bazen, daha bir sürü şey![]()

Kardeş uzak masa ürtü nasıl yapıyorsun hangi program lütfen anlat bizde yapalım çok lazım link ve anlatım olursa çok işe yarar1- Atıyorum filmlerimi dizilerimi hd izliyorum
2- Derste sıkıldığımda açıyorum oyunları psp gibi oynuyorum
3- Skype ile girip arkadaşlarımı rahatlıkla arıyorum
4- Takip etmem gereken siteleri sorunsuz takip edebiliyorum
5- Videoymuş Resimmiş elimin kiri :P
6- Emaillerime erişiyorum
7- En önemlisi okuldayken evimdeki pc yi kontrol edip torrentten filmleri indirmeyi takip ediyorum
daha ne olsun![]()
Kim kurmuş ki bilgi versinteam wiwerı nerden kurdun bılgı verırmısısn

n8 aldim cok sukur n9 cikarsada ilk ben alacam yine ilk yurtdisinda ciktigi icin kolay hemde bedava
heheeh![]()
haha en zor olanda milletin hasetle bakışlarına karşı siper ediyorum gövdemi süper yabu telefon gerçekten her türlü sorunuma cözüm online oyun oynuyorum arada sırada bkmam gerekiyor giriyorum pcye telefondan sorun varsa halledip cıkıyorum derste canım sıkılırsa acıyorum film en arka sırada izliyorum ve foto cekilmesinin gerektiği anlarda tüm şahşasıyla n8 imi cıkartıp cekilin benim tel 12 mp sizinki döver gibisinden
fotoları cekiyorum bu telefonu kullanmak gerçekten bir ayrıcalık
![]()