atma arkadaşım güzelim telefon atılırmı?Atıyorum n8'e hd filmi takıyorum dev ekran lcd'ye izliyorum![]()

şaka bi yana da arkadaşlar güzelim türkçemizi katletmeyelim.

ha birde ALO diyorum
pc nin icine nasil giriyorsun program varsa link verebilirmisin...1-cari hesapları flash belleğime atıp müşterinin yanında laptop açmıyorum..
2-hd tv den internete girmenin nimetlerinden faydalanıyorum..
3-psp alma gereği duymuyorum hd tv de mükemmel ötesi oyun deneyimi yaşıyorum
4-digital kamera benim için tarihe gecmiştir
4-arabamda pıoner ses sistemi var fm verici ile kopuyorum kopturuyorum..
5-evde laptobu açık bırakıp dışarıdayken laptobumun içini geziyorum team wiwer gibi:
6-2+1 ses sitemi vardı sırf bu yüzden gittim 5+1 aldım mükemmel ötesi sinema keyfi yaşıyorum..
7-çektiğim resimleri kablo laptop vs arama gereği duymadan istediğim sosyal siteye anında yükleme yapabiliyorum..
8-youtube videolarını rahatla izleyebiliyorum facede ki videolara gerek duymuyorum yok şunu açıyor yok bunu açmıyor youtube yetiyor
9-daha ne sayım kiha birde ALO diyorum
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan programı indirip bilgisayara kuruyorsunuz...sonra programı açıp üye oluyorsunuz karşınıza görmek istediğiniz yada çıkarmak istediğiniz video-müzik vs geliyor onu da ayarladıktan sonra program ileri deyip arka planda çalışmaya devam eder..
sonra n8 web tarayıcısındanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine üyelikle giriş yaptığımızda karşımıza audio-video gibi ekran çıkacak istediğimiz dosyaya bakabiliriz artık...ama sürekli laptobun açık olması gerekiyor...
Ben o kadar denedim olmadı help heeelllpppO da bişey mi yawRDM plus ile tüm pc yi kontrol ediyorsunuz
Eve işe yükledim kolaylıkla erişim yapılabiliyor tüm masaüstü dosyalar vs vs
En Önemlisi Etrafındakinizlerin Sorusu:
O.. O.. Reklamdaki telefonmu?![]()
Her türlü cevabı verebilmek çok eğlenceli..ben yaşadım ama tam olarak aynısı değil o ne ya filan diyo insanlar
ve soruya yanıt istediğim herşeyi yapıyorum

haha en zor olanda milletin hasetle bakışlarına karşı siper ediyorum gövdemi süper yapspye gerek yok hd oyun oynuyorum
kameraya gerek yok 12 megapikselle çekiyorum
video kamerayada gerek yok hd çekiyorum
veri taşımak için pcye gerek yok usb on to go yapıyorum
evin altında cafe var wirelessi ücretsiz netten çıkmıyorum
alt yazılı yada dublajlı tüm filmleri izliyorum
normal radyo, internet üzerinden radyo alayını dinliyorum
bazen alo diyorum
çok özlersem görüntülü alo diyorum
kontor azsa ve alo demem gerekiyorsa skype den arıyorum
en zor olanda milletin hasetle bakışlarına karşı siper ediyorum gövdemi :P
bu telefon gerçekten her türlü sorunuma cözüm online oyun oynuyorum arada sırada bkmam gerekiyor giriyorum pcye telefondan sorun varsa halledip cıkıyorum derste canım sıkılırsa acıyorum film en arka sırada izliyorum ve foto cekilmesinin gerektiği anlarda tüm şahşasıyla n8 imi cıkartıp cekilin benim tel 12 mp sizinki döver gibisinden
fotoları cekiyorum bu telefonu kullanmak gerçekten bir ayrıcalık