Peki şimdi ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Peki şimdi ne olacak?


Cim Bom'da savunma sıkıntısı... Tomas Ujfalusi'nin şok sakatlığı sonrasında kadroya bir başka tecrübeli isim olan Cris'i katan Sarı-Kırmızılılar, milli takım kamplarından üst üste iki kötü haber birden aldı.

Kamerun Milli Takımı’nda bulunan Dany ve Türk Milli Takımı’nda görev bekleyen Hakan Balta, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Teknik direktör Fatih Terim’in kurmayları hemen bu oyuncular hakkında detaylı bir araştırma başlattı. Hakan ile Dany’nin durumlarının çok kötü olmadığı, ancak Antalyaspor karşısında kendilerini zorlamaları halinde Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United sınavı öncesi sakatlıkların nüksedebileceği öğrenildi. Galatasaray’ın sağlık ekibi bugünden itibaren her iki futbolcunun da durumunu inceleyerek tedaviye başlayacak. Terim de, doktorlardan gelecek rapor doğrultusunda hareket edecek.
Semih Kaya da istim üstünde
A Milli Takım’ın Hollanda deplasmanında başarılı bir performans ortaya koyan Semih Kaya’nın da bu zorlu sınav öncesi hafif bir sakatlığı vardı. Genç savunmacının sıkıntısının nüksetmemesi için Galatasaray cephesinde endişeli bir bekleyiş hakim.
Peki şimdi ne olacak?
Sol bekte Hakan Balta’nın alternatifi yok. Çağlar Birinci, Genoa deplasmanında son derece vasattı ve futbolunun daha da geriye gittiği görüldü. Bu bölge için düşünülen Riera ise ilk 18 kişilik kadroda bile yoktu. Gökhan Zan ise hazır durumda, Cris’le birlikte şimdiden uyum içindeler. Ancak böylesine ağır bir ikiliyle hızlı forvetlere karşı savunmanın nasıl bir reaksiyon vereceği merak konusu. Ayrıca Galatasaray Ocak ayından itibaren bir de Afrika Kupası krizi yaşayacak ve Eboue, Dany ve Amrabat bir süre takımdan ayrı kalacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
331
Doğuş Pertez
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
382
Fenomenon
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
389
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
350
Kingmortall


Üst Alt