Terim komutanını arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Terim komutanını arıyor!


Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada topladığı 13 puanla zirveye yerleşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon takıma liderlik eden ve saha içerisinde adeta gözü kulağı olan Ujfalusi'nin sakatlanmasının ardından savunmanın göbeğindeki ideal ikilisini arıyor.
5 MAÇ 5 İKİLİ

Geçtiğimiz sezon Semih Kaya ve Tomas Ujfalusi ikilisi ile bu bölgede istikrarı yakalayan ve takım kaptanlığını da yapan Çek stoperin liderliğinde şampiyonluğa uzanan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon oynadığı 5 lig mücadelesinde de farklı stoper ikilileriyle mücadele etti. Sakatlıklar ve cezalı oyuncular sebebiyle bu bölgedeki ideal ikilisini henüz bulamayan Terim; Süper Kupa'daki Fenerbahçe ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United karşılaşmalarında Dany ve Semih Kaya ikilisine bu bölgede görev verdi.

İDEAL İKİLİ İNÖNÜ'DE...

Spor Toto Süper Lig'e Kasımpaşa karşılaşmasıyla başlayan Galatasaray, milli takımdan sakat dönen Semih Kaya'nın yokluğunda, Dany ve Ujfalusi ikilisi ile mücadele etmişti. Ligin ikinci haftasında İnönü deplasmanına konuk olan sarı-kırmızılılar, sadece bu karşılaşmada geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyükpay sahibi olan Semih ve Ujfalusi ikilisini ilk 11'de sahaya sürebilmişti.

CRİS DUVAR ÖRDÜ

Tomas Ujfalusi'nin yaşadığı şok sakatlığın ardından bu bölgeye takviye için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi, Dany ve Semih'in ilk 11'de başladığı Bursaspor karşılaşmasının ardından Olympique Lyon forması giyen Cris'i renklerine bağladı. Brezilyalı savunmacının kadroya katılmasının ardından stoper rotasyonu genişleyen sarı-kırmızılı ekip, Cris'in forma giydiği Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarını kalesinde gol görmeden tamamladı.


MAÇ STOPER İKİLİSİ YENİLEN GOL
G.Saray - Kasımpaşa Ujfalusi - Dany 1
Beşiktaş - G.Saray Ujfalusi - Semih 3
G.Saray - Bursaspor Semih - Dany 2
Antalyaspor - G.Saray Semih - Cris 0
G.Saray - Akhisar Bld. Cris - Dany 0
AYNI SENARYO

Geçtiğimiz sezon da buna benzer bir problem yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 8. haftada oynanan Gaziantepspor karşılaşmasına kadar bu bölgede Ujfalusi, Servet ve Gökhan Zan üçlüsünden dönüşümlü olarak faydalanmıştı. Gaziantepspor karşısında Servet'in gördüğü kırmızı kart ve Gökhan Zan'ın yaşadığı sakatlık bir sonraki hafta oynanan Kayserispor karşılaşmasında Semih Kaya'ya forma fırsatı doğurmuş, bu karşılaşmada formayı kapan genç yıldız sezon sonuna kadar bu bölgede Ujfalusi'nin partneri olmuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt