PCye format attım ses yok

Sponsorlu Bağlantılar

Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
PCye format attım ses yok
Merhaba arkadaşlar ;
Benim sorunum bilgisayara format attım fakat ses çıkmıyor ses cdsi felan da yok ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin :(:(

aliorhan

aliorhan

Üye
driverara .com gir ordan ses driverını indir ve kur.

SİPSİ

Üye
bak başlata gir pc den odan tüm programları tıkla sonra donatılara gir ordan ses araçlarına girdikten sonra sistem geri yükle var onu aç ne zaman format attıysan o tarihin öncesini geri yükle

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
al kardes bu lınkten driver indir kur bakalım olacakmı olmassa tekrar don derım

indiririm

Üye
ana kartın driverini yükle kardeş

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
Arkdaşım anakart markası ve serisine bak onun driverlarını inidr otamatşk onun içinde hepsi vardır

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum bana nakartının marka ve modelini ver ben sana indirme linkini veriyim özelden ulaşabilirsin.Çünkü 3-4 pc ye format attım onların cd si yoktu hepsini tek tek bulurken öğrendim seninkinide bi kaç yere girer bulurum ama özelden haberleşelim

--------------- Ekleme ---------------

hertürlü yardımcı olurum kardeş ama bi konuyu açmadan önce bize anakartının mıodelini felan vermen gerekiyor yoksa millet nerden bilsin

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADAKİ Programı kullanarak sorununu giderebilirsin... ;)

sekobill6

Üye
bnden aynı şekilde format attım yapamadım ...

ana kartım BİOSTAR indiriyorum çalıştırırken hata veriyo :S

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADA Bulunan programı kullanarak sorununu giderebilirsin... :oke:

qulay

Üye
Benim de sorunum aynı.Format attıktan sonra ses gitti.Realtek AC97'i yükledim.Ama bilgisayarımda hala ses yok.

ses Efekti ve Ses Aygıtı Özelliklerinde Ses Aygıtı yok yazıyor.

Anakart Modeli:P4M266-823X
Chipset: VIA P4M266(VT8751)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home Edition Versiyon 2002
Service Pack 3
32 Bit

Bilgisayar bilgilerim de böyle yardım ederseniz sevinirim.

salih akın

Üye
Ben Bilgisayara FormaT attım Hepsini YükLedim.Ama HaLa Ses Yok Yardım EdeRseniz SeviniRim...

nbp75

nbp75

Üye
ses sürücüsünün adını biliyosan google ye yaz

seaways11

Üye
kardes bende format atım fakat yükleyemedim b bulamadım ses yok ne yapmma lasım anakartıda bilmiyorum acilen yardım edermisiniz?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
SES surucun hangisidir arkadasim

seaways11

Üye
BilgiAlanı Değer
Anakart Kimliği 63-0100-001131-00101111-121005-P4M800+$P4M800PRO-M_RELEASE 12/10/2005
bunu bulabildim arkadaslar anakart
bide anakart kimliği : template etemplate bu kadar lütfen yardım bekliyorum

savascıkobra

savascıkobra

Üye
arkadas lar ne yazıkkı bnmde sorunum pc format attıktan son-ra sesın glmemesı ve bnm pc toplama oldugu ıcın bulamıyorum ses drıverını ındırdıklerımıde yukluyor sonuna glnce hata verıyo ne yapabılırım yardım cı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
Bende format attım ama video denetleyici bulunamadı diyor arkadaş driver bulma programı vermiş ondan buldum yukledım sorun hala devam edıyor eger bu sorun 1-2 gün daha devam ederse pcyi 11. kattan atıcam yola

Çoklu ortam ses denetliyicimiş yanlış yazmışım k.bakmayın

Adilx05

Adilx05

Üye
Basit Bi konu Kardeş Ankartının Markasını Biliyosundur Herlde Eğer Harici Bi Ses Kartı Taktırmadıysan Şu Anda On Board Kullanıyo Olmalısın Ana Kartın Ses Drıverını Google dan Rahatça Bulabilirisin....

Üst Alt