Pc'deki neti wifiyle palaştırıp,telden bu ağa girme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angel_eren

angel_eren

Üye
    Konu Sahibi
Pc'deki neti wifiyle palaştırıp,telden bu ağa girme?
arkadaşlar başlıkta da yazıdıgım gibi konu boyle. bunu yapabilir miyiz ? normalde pcdeki neti wlanla paylaşıma acıyoruz ve baska pc buna baglanabiliyordu.ama telden giremedim yani veri akışı sağlanamıyor bekliyorum veri gelmiyor . ne yapmalıyız?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
hangi telefonla deniyorsun ?

angel_eren

angel_eren

Üye
    Konu Sahibi
n79 la . normalde telden joikıspotla pc ye paylaştırılıyordu . ama pc den paylastırıp telden giremedim bi türlü

matrax-0052

Üye
Nası yani paylaştırma yaa n79 var bende wiwi ile sorunsuz giriyorum.

matrax-0052

Üye
Kardeş şimdi ağ falan kurmaya gerek yokki kablosuz modemin varsa kablosuz özelliğide açıksa pc kapalı iken bile telden girebiliyosun internete..modeme şifre koyarsın teldende şifreyi ilk girişte soruyo sonrasında şifrede sormuyor.

angel_eren

angel_eren

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şimdi ağ falan kurmaya gerek yokki kablosuz modemin varsa kablosuz özelliğide açıksa pc kapalı iken bile telden girebiliyosun internete..modeme şifre koyarsın teldende kodu ilk girişte soruyo sonrasında şifrede sormuyor.
yok kardeşim oyle degil ya . mesela benim kablolu adsl kullanıyorum . laptoptaki wlan sayesinde neti paylaastırıp telefonla baglanmayı soruyorum zaten :)

syspohus

Üye
iyi güzel düşünce ama olmaz öyle.
gidip kablosuz modem alacaksın ve olayı çözeceksin.
Laptop üzerindeki sadece "alıcı" dolayısıyla yayın yapamaz.

justlive4life

Üye
Aga bende bu dediğini baya bi araştırdım. Bilgisayarına kablolu modem varken ağ bağlantılarına giriyorsun, DAha sonra kablolu ve kablosus bağlantının ikisini birden seçip "bağlantıları köprüle" diyorsun. Bu işlem sayesinde kablolu ve kablosus bağdaştırıcın bileşitiriliyo.
DAha sonra ağ bağlantılarından geçiçi kablosus ağ oluşturuyorsun. Oluşturduğun bu ağa telefondan bağlanıyorsun. Bir bakmışsınki telefondan internete giriyorsun
İnt kafeden kabloyla alıyorum neti, bu yüzden araştırıp buldum bu olayı.

angel_eren

angel_eren

Üye
    Konu Sahibi
iyi güzel düşünce ama olmaz öyle.
gidip kablosuz modem alacaksın ve olayı çözeceksin.
Laptop üzerindeki sadece "alıcı" dolayısıyla yayın yapamaz.
oluyor güzel kardeşim . mesela biz bi pc deki neti yani adsl yi paylastırıp baska pc den wlanla baglanıyordık. ama telden baglanamadık bi türlü ;:)

--------------- Ekleme ---------------

Aga bende bu dediğini baya bi araştırdım. Bilgisayarına kablolu modem varken ağ bağlantılarına giriyorsun, DAha sonra kablolu ve kablosus bağlantının ikisini birden seçip "bağlantıları köprüle" diyorsun. Bu işlem sayesinde kablolu ve kablosus bağdaştırıcın bileşitiriliyo.
DAha sonra ağ bağlantılarından geçiçi kablosus ağ oluşturuyorsun. Oluşturduğun bu ağa telefondan bağlanıyorsun. Bir bakmışsınki telefondan internete giriyorsun
İnt kafeden kabloyla alıyorum neti, bu yüzden araştırıp buldum bu olayı.
kardeş bağlanyıları köprüledim ama yine de girmiyor .acaba dns ayarları filan mı var ayrıca ?

--------------- Ekleme ---------------

yok mu arkadaşlar yardımcı olacak olan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt