pc'de durup dururken donmalar başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugrul_61

Üye
    Konu Sahibi
pc'de durup dururken donmalar başladı
Anakart Adı Gigabyte GA-8VM800PMD-775
Görüntü Bağdaştırıcısı nVIDIA GeForce FX 5500
Bellek Boyutu 256 MB
Ram 512MB

bilgisayardan pek anlamıyorum özelliklerini yazmaya çalıştım 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu 2 gün önce video izlerken donmalar başladı sadece videoda oluyordu ( oyun oynarken ve internette gezinirken hiç bir sorun olmuyordu ) sonra araştırdım pc içindeki parçalar tozlanınca yavaşlama ve donma olurmuş temizledim içini bi ara düzeldi ama aradan 15-20 dk geçti yine başladı ve bu sefer donuyor restart atmak zorunda kalıyorum artık sadece videoda olan donmalar mp3 açınca bile olmaya başladı ama en enteresan olanı ise internette dolaşırken en ufak bi kasma yok ve facebooktan video izleyebiliyorum ama tam ekran yapınca yine donuyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

0live456

Üye
Tam ekranda daha fazla kaynak tüketir bilgisyarın.Zaten iyi bir donanıma sahip değilsin fazla zorlama elindekini de kaybedebilirsin :oke:

tugrul_61

Üye
    Konu Sahibi
ama bir anda olmaya başladı ve pc den mp3 bile açmıyor bu kadar da düşük olamaz dimi

0live456

Üye
Hdd kablolarını , işlemci ve ram'leri slotlarından çıkar tak bakalım benim eski masaüstünde de aynısı oluyordu mouse bile kitleniyordu bir dene.

tugrul_61

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede denemiştim yine denedim tüm kabloları yok olmuyor mp3 e tıklıyorum ekran kapanıp açılıyo mouse hareketsiz kalıyo ve donuyo

0live456

Üye
Faninin ebediyete doğru yol alma vakti gelmiş :ehe

tugrul_61

Üye
    Konu Sahibi
fan iyi çalışıyo hiç ısınmıyor bile ama donma başladıgı zamanlar dikkat ettim bazen duruyordu temizleyip taktım gayet iyi şuan acaba format atsam düzelir mi en son çarem o kaldı :(

0live456

Üye
Denemekten başka çaren yok ^^

tugrul_61

Üye
    Konu Sahibi
şuan bilgisayarı açtım ekran kartı baya ısınmış ısınmıyor demiştim ama :D onu nasıl soguturum sorun %100 onda mıdır?

0live456

Üye
Üstündeki küçük fanı değiştir.

istersensor

istersensor

Üye
size olarak asc 4 ü tafsiye ediyorum .. bir sürü özelliği var sistemin bütün hatalarını temizler kopya dosyaları bulur ve siler.. bunu yükleyin ve tam tarama yapın .. araçlar sekmesinden regediti birleştirin .. ve daha bir sürü çözüm olanağı var bu size yardımcı olur umarım..

bunu kullanıyorum böyle hatalarla karşılaşınca çalıştırıyorum kendi çözüyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt