pc yenilemeyle ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
pc yenilemeyle ilgili
1- yeni bir anakart almayı planlıyorum ama işlemciyi değiştirmek istemiyorum.İşlemci soketini kasayı açmadan görmem mümkün mü?
2- ekran kartımı satıp yenisi alabilirim elimde ati radeon hd 4670 şeklinde hızlı bir tane var ne kadar eder sizce?
3- 600 tl birikmişim var max payne 3ü alınca steamden 490 kalıyor 1 gb. ddr3 ram ve ekran kartımı satınca artan parayı ekleyip bir anakart bir ekran kartı alır mıyım yoksa ekran kartı kalsın da anakart mı yenileyim?
anakartım saçma bir model para etmez zaten 3.34 gb ram desteği var
4-anakart için ekran kartımı satmazsam diye ddr3 ram ddr2 ekran kartlı bir anakart önerirmisiniz ilk soruya göre işlemci soketini yazacağım

Polymath

Polymath

Üye
Sen sistem özellikleri tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz. Anakart modelini+ Ekran kartını+İşlemci modelini+ Psu (güçkaynağı)

memoli6767

memoli6767

Üye
Istersen bu programi indir yükle bak senin bilgisayarin icindekileri inceleye bilirsin

. Sept. 2009 - 5 Sek. - Hochgeladen von xandy858x
Everest Ultimate Edition v5+ Download: ...

istersen buraya bak hagisini istersen onu indirirsin

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
valla lafı çok güzel dolandırmışsınız :ehe anlayamadım :ehe ilk önce sisteminizi yazın buraya ona göre yazalım eğer max payne oyununu almazsanız daha iyi bir sistem toplanabilir karar sizin

bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
sistemim:
intel core i3 [email protected] gHz 4 çekirdek
6 gb ram + 1gb takılı olmayan ram(3.34 destekli o yüzden anakart değiştirceğim)ddr3(1333mHz)
win7 home premium 32 bit
ati hd 4670 1gb ddr2(128 bit)
anakart everest ultimatede çıkmadı kasada da yazmıyor içini açtım
intel 5 series 3400 series chipset
ati ve realtek in hdmı audioları realtek anakartta
evers ultimateyi indirip kurdum anakartı görmedi zaten babam aldı ve çok birşey bilmiyor donanım konusunda
everestte güç kaynağı 73W 53A görünüyor
9955 mb. sanal bellek görünüyor.

şimdiden saolun

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşim anakartı değirtirmene gerek yok. Sistemin 32 bit oldugu için ramlerın hepsini görmüyor. Win7 64 bit yuklersen 6 gb ram gözükur ozaman

bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
o zaman elimdeki 32 bit kalcak ve eminmisisn çünkü elimdeki anakart oldukça kalitesiz ve çin malı 3.34 gb ram desteği var

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
windows 7 ultimate 64 bit yükle arkadaşın dediği gibi ramlarin tamamı görünsün.Ayriyeten sisteminde çok bi değişiklik gerekmiyor ekran kartını yükseltmen lazım ama ekran kartı almadan önce kasayı açıp powerın üstündeki watt değerini bize yazman gerekiyor

bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate 64 bit yükle arkadaşın dediği gibi ramlarin tamamı görünsün.Ayriyeten sisteminde çok bi değişiklik gerekmiyor ekran kartını yükseltmen lazım ama ekran kartı almadan önce kasayı açıp powerın üstündeki watt değerini bize yazman gerekiyor
kasayı açınca güç kaynağımı yazarım ama 64 bit kurayım dedim orjinal alıp aynı parayı boşuna vermiyim dedim internetten indirdim bootable dvd yapamadım başka bir yol varmı biliyormusun?
Tekrar orjinal almak istemiyorum çünkü elimdeki orjinal ama içinde 64 bit yok
:(

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
kasayı açınca güç kaynağımı yazarım ama 64 bit kurayım dedim orjinal alıp aynı parayı boşuna vermiyim dedim internetten indirdim bootable dvd yapamadım başka bir yol varmı biliyormusun?
Tekrar orjinal almak istemiyorum çünkü elimdeki orjinal ama içinde 64 bit yok
:(

bilgisayarcıda satılıyor hem 64 bit hem 32 bit bulunan cd ler bizim burda 5 tl :ehe bilgisayarcıları bi gez

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bariss0102
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:kop:bu nasil yazı google translateden mi cevirdin bunu?

- - - Eklendi - - -

:kop:bu nasil yazı google translateden mi cevirdin bunu?

bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
evin ordaki tüm bilgisayarcıları gezdim 'biz korsan satmıyoruz' deyip gönderdiler internetten indir bootable olur direk dediler?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
evin ordaki tüm bilgisayarcıları gezdim 'biz korsan satmıyoruz' deyip gönderdiler internetten indir bootable olur direk dediler?

Ne bıcım bılgısayarcılarmıs onlar :ehe netten iso uzantısında indir bootable olur

bariss0102

bariss0102

Üye
    Konu Sahibi
zamunda indirdim sağlam sitedir olmadı boot from cd çıkmıyor ayarları da yapılı boot bölümünde dvd rw en üstte boot menüden de denedim pc normal açıldı.

- - - Eklendi - - -

oyun alıcağım orjinal sistemi biraz modifiye ettim:
intel i3 [email protected]
nvidia geforce gts 250 1gb. ekran kartı
6gb ram (3.24 kullanılır)
max payne 3 düşünüyorum siz ne dersiniz?

MrExpert

MrExpert

Üye
64 BİT E geç tmm sana sadece ekran kartı lazım boşuna anakartı değişme...

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
cpu-z programını indir çalıştır anakartı görür o program indirdiğin isoyu win 7 usb/dvd tool programı ile dvd ye yazdır cd ye değil! olmadı flash belleğe !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...