pc toplayacam yardım?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supliers

Üye
    Konu Sahibi
pc toplayacam yardım?????
arkadaşlar 1300-1400 tl arasında pc toplayacam ama parçalardan fazla anlamıyorum anlayan arkalaşlar yardımcı olursa sevinirim acil

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tam olarak ne için kullanacaksın?...Mesela oyun ağırlıklı mı yoksa sadece işini görsün diyemi alıyorsun?...Alttaki linkte mevcut parçalardan kendine PC toplayabilirsin...

baspinar

baspinar

Üye
arkadaşlar 1300-1400 tl arasında pc toplayacam ama parçalardan fazla anlamıyorum anlayan arkalaşlar yardımcı olursa sevinirim acil

Pentium(R)dual-Core CPU E5200 @2,50GHZ 2,52 GHZ işlemci 2GB ram MSI anakart 1GB ati HD ekran kartı cipset
BROSS kasa ben sadece kasayı 500TLye dizdim tavsiye ederim hem oyun için hemde program için ideal ama yok hızlı olmasını istiyorum dersen 4GB ram takarsın 64 bitlik işletim sistemi atarsın ucar makina ((monitör+klawye,mouse speeker yaklaşık 1,150Tl 1,300 tutar )):oke::oke:

merty24

merty24

Üye
eğer oyun oynayacağım dersen ekran kartı ve ram ıne dikkat etmen lazım :oke:

mami24

mami24

Üye
parçalardan anlamıyosan git vatandan exper al için rahat olsun

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşım önce ne için arıyorsun pc oyun mu iş mi mültimedya mı onu yaz sonra bişiler yazalım

franklinda

franklinda

Üye
+kdv=193,34
+kdv=174,64
+KDV=230

--------------- Ekleme ---------------

+KDV=87,67
+KDV=46,02
+KDV=165,20 ;1TB=125,08
+KDV=187,62
+KDV=352,82
+KDV=27,14
+KDV=24,78
Bu alabileceğin en iyi ürün ama sen a gir ve bir incele menüde çıkan fiyata kdv eklidir ama ürün özellik sayfasında ekli değildir. Dikkat et ve seçimini yap ama bunu alırsan uçarsın ha hiçbir kusurun olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

1489,23 dolar ve hernevi taksit imkanlarıda mevcuttur.2244,26961 ediyor ve taksitli alırsan mütiş olacaktır dostum. Sana yetişeni az olur.

supliers

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim ilglnlz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...