55baris55
Üye
-
Konu Sahibi
-
yazdıkların sadece 1400 lira yapıyor birde ekran kartı 660 küsür işemci 270 küsür ben bunda afalladım ekran kartı pahallı ama sekiz çekirdekli işlemci ucuz hemde çok ucuz ram ise fena değil anakartta uygun powerde uygun gibi geldi birde bunları alırsan en az 2tb hdd oda 300 civarı 75 lirada sağlam dvd rt birde powersiz boş kasa dersek iyi soğutmalı sağlam bişi istersen 100 lirada o 1800 yada 1900 lira eder 22 inç led ekranıda ekleyelim sağlam bir marka olsa 300 de o 2200 lira hadi indirim i hesaba koyak 2000 liraya patlar bana dersen ben bu parayı vermem gerek duymuyorum)) senin ihtiyacın varsa al kardeş hayırlı uğurlu olsun derim
sen bi bütçeni söylede biz toplayalım..
senin yazdıkların uygun değil.
Bende onu diyorum.anakart intel işlemci amd
arkadaşım bu 4. soruşum..pardon ya gözümden kaçmış olmalı başka anakart bakıyorum hemen sağol ilgin için.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anakart olarak bunu buldum.Başka sorun yok herhalde.
parçalar uyumsuz çalışmaz o sistem..
sen bütçeni söyle...
arkadaşım bu 4. soruşum..
sen bir zahmet bize bütçeni söylede biz toplayalım. alla allaaaa
arkadaşım artıstlik felan yapmıyorum...arkadaşım artistlik yapacağına uymayan yerini söyle düzeltelim.bütçe 1200-1300 bu arada.
arkadaşım artıstlik felan yapmıyorum...
insani kaale alıp cevap vermiyorsun... bide dönmüş astistlik yapma diyorsun...
gelmişsin burda bilen birinden yardım almak için konu açmışsın.
sorularımıza cevap versen yardım edicez.. ama kafanın dikine devam...
Zaman bulup girdiğimde cevap veriyorum herkese gördügün gibi.Ben orda pc parçaları toplamışım sizin yorumunuzu bekliyorum neden cevap vermeyeyim.ben beğendiğim parçaları bakmanız açısından buraya konu olarak açtım hatalarım varsa düzeltiniz diye not atmışım.SeniGördüm adlı kullanıcı hatamı görmüş söylemiş bende hemen hatamı düzelttim.sen diyosun ki "bütçeni söyle biz toplayalım".bu artistlik değilde nedir orda parçaları göstermişim.Sen resmen herşeyi sen bilen biz bi halttan anlamayan adamlar gibi konuşuyorsun.Hatamızı söyle telafi edelim yada bütçeyi sormak yerine önerdiğin parçaları göster bakalım.Tartışmak yerine yardımlaşmamız için açtım bu konuyu.
yooo... ilk defa değil..
senin de haklı olduğun yerler var tabi.
not: ilk defa bu bölümde tartışma görmek üzereyiz
ilk mesajımda yazdıgım gibi senin yazdıkların uygun değil diye bir cümle var orada...sen bi bütçeni söylede biz toplayalım..
senin yazdıkların uygun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?