Single daha iyi ama guzel online varsa olur birde rpg hic oynamadimonline mi single mi ?
Hangi tür oyunları seviyorsun
Bu oyunlari kaldirirmi dersinoynayıp önerdiğim online oyunlar
World of tanks
World of planets
World of warships
Battlefield3(single da var)
Ben yeni uyeyimde bu rep muhabbeti nedirhmm sorun yok o zaman iyi oyunlar
Profilindeki telefon kısmına telefon numaranı değil, telefon modelini yazacaksın bilgin olsunBen yeni uyeyimde bu rep muhabbeti nedir

SagilasinProfilindeki telefon kısmına telefon numaranı değil, telefon modelini yazacaksın bilgin olsun![]()
Bu bilgisayar low'da bile BF3'ü kaldırmaz. Mümkün değil.Hatta sana şöyle söyleyeyim BF3 XP bilgisayar ile uyumlu değil. Ve bahsettiğin sistem Win7yi bile zar zor kaldırır. İnternetin kotalıysa hiç boşuna kotanı harcama derim ben ama denemesi bedava 
Peki oneri veririmisjnPentium 4 işlemciye BF3 önerisini de ilk defa duyuyorumBu bilgisayar low'da bile BF3'ü kaldırmaz. Mümkün değil.Hatta sana şöyle söyleyeyim BF3 XP bilgisayar ile uyumlu değil. Ve bahsettiğin sistem Win7yi bile zar zor kaldırır. İnternetin kotalıysa hiç boşuna kotanı harcama derim ben ama denemesi bedava
![]()
p4 işlemci ve fx5000 serisi ekran kartı olan bir PCden bahsediyoruz; 2003-2006 yıllarına dönmek lazım, 2006 sonrası için bazı oyunlar için düşük ayarlar altında çalışma ihtimali var. ne tarz seversin bilmiyorum ama Half-Life 2, NFS:Most Wanted 1 ve o dönemin oyunları diyebilirim![]()
Mount And Blade Warband var bu tarz oyunu seviyorsan. Bu da zevkli ve geniş kapsamlı oyundur. FPS seviyorsan S.W.A.T 4 var onuda kaldirabilir bilgisayarın.Bak bilen arkadaş ne güzel açıklamış. Bir de adamcağız BF3 önermişler üstadım. Boşu boşuna adamın kotasını yiyecekler. Üstüne bu sistemin yarısıyla oynadım demiş çok güldümMount And Blade Warband var bu tarz oyunu seviyorsan. Bu da zevkli ve geniş kapsamlı oyundur. FPS seviyorsan S.W.A.T 4 var onuda kaldirabilir bilgisayarın.
Teşekkürler strateji neler olur birde pes 13 olirmu