pc sistemim

Sponsorlu Bağlantılar

mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
pc sistemim
Arkadaşlar benim pc sistemim
4 gb ddr ram 400 mhz
Intel pentium 4 işlemci 3.20ghz
Nvidia fx5500 512 mb ekran karti
Tatildeyim oyun onerebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
online mi single mi ?
Hangi tür oyunları seviyorsun

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
oynayıp önerdiğim online oyunlar
World of tanks
World of planets
World of warships
Battlefield3(single da var)

• Beğen
Tepkiler: mazlumf1
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
benim eski pc seninkinın yarısiydi neredeyse :)grafik kalitesi ayarlanabiliyor sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve mazlumf1
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagolasin

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
od interneti sormadım ya sınırlı mi kullanıyorsunuz

• Beğen
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Yok sınırsız

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
hmm sorun yok o zaman iyi oyunlar

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bu sitede mesaj ve beğeni sistemi geçerli.mesajların ile orantılı rütbeler alıyorsun ama bu mesajlar gereksiz mesaj olursa ceza alabilirsin.beğeni sistemi ise senin herhangi bir mesajın birinin hoşuna giderse beğenir yada ben böyle biliyorum.hatta şu an yazdığım mesaj gereksiz.yönetici bir arkadaş silebilir mi gereksizleri

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, UpOneTR ve mazlumf1
westmoreland

westmoreland

Üye
Pentium 4 işlemciye BF3 önerisini de ilk defa duyuyorum :DBu bilgisayar low'da bile BF3'ü kaldırmaz. Mümkün değil.Hatta sana şöyle söyleyeyim BF3 XP bilgisayar ile uyumlu değil. Ve bahsettiğin sistem Win7yi bile zar zor kaldırır. İnternetin kotalıysa hiç boşuna kotanı harcama derim ben ama denemesi bedava :D

• Beğen
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Pentium 4 işlemciye BF3 önerisini de ilk defa duyuyorum :DBu bilgisayar low'da bile BF3'ü kaldırmaz. Mümkün değil.Hatta sana şöyle söyleyeyim BF3 XP bilgisayar ile uyumlu değil. Ve bahsettiğin sistem Win7yi bile zar zor kaldırır. İnternetin kotalıysa hiç boşuna kotanı harcama derim ben ama denemesi bedava :D
Peki oneri veririmisjn

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
p4 işlemci ve fx5000 serisi ekran kartı olan bir PCden bahsediyoruz; 2003-2006 yıllarına dönmek lazım, 2006 sonrası için bazı oyunlar için düşük ayarlar altında çalışma ihtimali var. ne tarz seversin bilmiyorum ama Half-Life 2, NFS:Most Wanted 1 ve o dönemin oyunları diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve -India-
westmoreland

westmoreland

Üye
p4 işlemci ve fx5000 serisi ekran kartı olan bir PCden bahsediyoruz; 2003-2006 yıllarına dönmek lazım, 2006 sonrası için bazı oyunlar için düşük ayarlar altında çalışma ihtimali var. ne tarz seversin bilmiyorum ama Half-Life 2, NFS:Most Wanted 1 ve o dönemin oyunları diyebilirim :)

Bak bilen arkadaş ne güzel açıklamış. Bir de adamcağız BF3 önermişler üstadım. Boşu boşuna adamın kotasını yiyecekler. Üstüne bu sistemin yarısıyla oynadım demiş çok güldüm :DMount And Blade Warband var bu tarz oyunu seviyorsan. Bu da zevkli ve geniş kapsamlı oyundur. FPS seviyorsan S.W.A.T 4 var onuda kaldirabilir bilgisayarın.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve ceza87
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Bak bilen arkadaş ne güzel açıklamış. Bir de adamcağız BF3 önermişler üstadım. Boşu boşuna adamın kotasını yiyecekler. Üstüne bu sistemin yarısıyla oynadım demiş çok güldüm :DMount And Blade Warband var bu tarz oyunu seviyorsan. Bu da zevkli ve geniş kapsamlı oyundur. FPS seviyorsan S.W.A.T 4 var onuda kaldirabilir bilgisayarın.

Teşekkürler strateji neler olur birde pes 13 olirmu

• Beğen
westmoreland

westmoreland

Üye
Teşekkürler strateji neler olur birde pes 13 olirmu

Strateji olarak "Tom Clancy's End War" haric her oyunu oynayabilirsin genelde. Yok hocam pes'ide kaldirmaz. 2007-08-09'a kadar kaldirma ihtimali var. 2011'ide dene. Ama daha ilersini sanmiyorum.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen

Üst Alt