yükledim daha demn son bölüme geldim ayar seçeneğim bu ultra mega high graphics.![]()

Verirdim de 1200 watt power istediği için kaldırmaz senin power![]()
150'Lik ayır o zaman bana ya..benim ki biraz ezik ama işimi görüyor
Hp g6-1217et
İntel i5 2430
6 ram ddr3
Ati radeon 6470m (1 gb)

Ne eziği canavar gibi biLgisayarın var![]()

Abi konuda yapılan özelliklere baktımda neler var öyle![]()
bi adam gördüm direk vatan computer'dan kopyaLayıp yapıştırıp sistem yapmış
amac ne çözemedim 
ekran kartı hariç herşeyi iyibenim ki biraz ezik ama işimi görüyor
Hp g6-1217et
İntel i5 2430
6 ram ddr3
Ati radeon 6470m (1 gb)

ne canavarı internet canavarıNe eziği canavar gibi biLgisayarın var![]()
kimsenin burda salladığı falan yokPaşam çoğuda saLLıo yabi adam gördüm direk vatan computer'dan kopyaLayıp yapıştırıp sistem yapmış
amac ne çözemedim
![]()

Tehlike ";4493284][COLOR=DarkRed][SIZE=3] ekran kartı hariç herşeyi iyi :) ne canavarı internet canavarı [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR85.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR=Silver] [SIZE=1]----------Eklendi @ 23:47:05 ---------- Yazıldı @ 23:46:02 ----------[/SIZE] [/COLOR][COLOR=DarkRed][SIZE=3] kimsenin burda salladığı falan yok ;) kim sallamış merak ettim :)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] [B]Aga LaptopLar için fena bi ekran kartı deiL ama kücümseme :) crysis oynar yani..[/B][COLOR="Silver' Alıntı:----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ----------
[/COLOR][QUOTE=" Tehlike ";4493284]
ekran kartı hariç herşeyi iyi
ne canavarı internet canavarı
----------Eklendi @ 23:47:05 ---------- Yazıldı @ 23:46:02 ----------
kimsenin burda salladığı falan yokkim sallamış merak ettim
![]()
direk kopyaLa yapıştır yapmış.. noktası noktasına..64bit ekran kartı notebooklar için yeterli değil benim laptopta 128bit ekran kartı var sorunsuz oynuyorum hatta bazen kasmalar oluyor.Aga LaptopLar için fena bi ekran kartı deiL ama kücümsemecrysis oynar yani..
----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ----------
Kardeşim bi iki tane saLLayan gördüm ya harbidendirek kopyaLa yapıştır yapmış.. noktası noktasına..

[/QUOTE]
Paşam çoğuda saLLıo yabi adam gördüm direk vatan computer'dan kopyaLayıp yapıştırıp sistem yapmış
amac ne çözemedim
![]()
abi ben laptoplara bakarken hep bu ekran kartı takılydı makinelerde çok daha iyi ekran kartları vardır ama her laptopa takmıyorlar :/Hadi yaaabi ben laptoplara bakarken hep bu ekran kartı takılydı makinelerde çok daha iyi ekran kartları vardır ama her laptopa takmıyorlar :/
değişik insanlarda varaga siteden arayıp buLup kopyaLa yapıştırmı basit buraya kısada gtx 260 inteL i7 die kısaca yazmakmı![]()
belki öyle yapmıştır.
takanLar var ya.. ama toshiba qosmio seriLeri yada aLienware die bi marka var.. ama en ucuzu 4000-5000 $![]()

yeni laptop almak mı istiyorsun kardeşim?Abi ne yaptın sen yaa en fazla 1300 tl çıkarabildim ben![]()
Abi ne yaptın sen yaa en fazla 1300 tl çıkarabildim ben![]()
heLe o qosmioLarın iLk modeLi takoz gibi
ama işte ısınma derdi yok kasma derdi yok 
keşke konu açsaydın yardımcı olurdum sana paran boşa gitmiş.hayır bu yazdığım laptobu aldım 2 hafta oldu
ekran kartı eski olduktan sonra hiçbir işe yaramazaga oyun LaptopLarı yaheLe o qosmioLarın iLk modeLi takoz gibi
ama işte ısınma derdi yok kasma derdi yok
![]()