Pc sistem.

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
yükledim daha demn son bölüme geldim ayar seçeneğim bu ultra mega high graphics. :D

lolaman

lolaman

Üye
Verirdim de 1200 watt power istediği için kaldırmaz senin power :D

curaly

curaly

Üye
benim ki biraz ezik ama işimi görüyor
Hp g6-1217et
İntel i5 2430
6 ram ddr3
Ati radeon 6470m (1 gb)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Abi konuda yapılan özelliklere baktımda neler var öyle :D

Paşam çoğuda saLLıo ya :) bi adam gördüm direk vatan computer'dan kopyaLayıp yapıştırıp sistem yapmış :D amac ne çözemedim :D

futbol123

futbol123

Üye
benim ki biraz ezik ama işimi görüyor
Hp g6-1217et
İntel i5 2430
6 ram ddr3
Ati radeon 6470m (1 gb)
ekran kartı hariç herşeyi iyi :)
Ne eziği canavar gibi biLgisayarın var :)
ne canavarı internet canavarı

----------Eklendi @ 23:47:05 ---------- Yazıldı @ 23:46:02 ----------

Paşam çoğuda saLLıo ya :) bi adam gördüm direk vatan computer'dan kopyaLayıp yapıştırıp sistem yapmış :D amac ne çözemedim :D
kimsenin burda salladığı falan yok ;) kim sallamış merak ettim :)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Tehlike ";4493284][COLOR=DarkRed][SIZE=3] ekran kartı hariç herşeyi iyi :) ne canavarı internet canavarı [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR85.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR=Silver] [SIZE=1]----------Eklendi @ 23:47:05 ---------- Yazıldı @ 23:46:02 ----------[/SIZE] [/COLOR][COLOR=DarkRed][SIZE=3] kimsenin burda salladığı falan yok ;) kim sallamış merak ettim :)[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] [B]Aga LaptopLar için fena bi ekran kartı deiL ama kücümseme :) crysis oynar yani..[/B][COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ----------

[/COLOR][QUOTE=" Tehlike ";4493284]
ekran kartı hariç herşeyi iyi :)

ne canavarı internet canavarı

----------Eklendi @ 23:47:05 ---------- Yazıldı @ 23:46:02 ----------

kimsenin burda salladığı falan yok ;) kim sallamış merak ettim :)

Kardeşim bi iki tane saLLayan gördüm ya harbiden :) direk kopyaLa yapıştır yapmış.. noktası noktasına..

futbol123

futbol123

Üye
Aga LaptopLar için fena bi ekran kartı deiL ama kücümseme :) crysis oynar yani..

----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ----------

Kardeşim bi iki tane saLLayan gördüm ya harbiden :) direk kopyaLa yapıştır yapmış.. noktası noktasına..
64bit ekran kartı notebooklar için yeterli değil benim laptopta 128bit ekran kartı var sorunsuz oynuyorum hatta bazen kasmalar oluyor.
Belki yazmaya üşenmiştir kopyala yapıştır yapmıştır buda olabilir :)

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4493320]
64bit ekran kartı notebooklar için yeterli değil benim laptopta 128bit ekran kartı var sorunsuz oynuyorum hatta bazen kasmalar oluyor.
Belki yazmaya üşenmiştir kopyala yapıştır yapmıştır buda olabilir :)
[/QUOTE]

aga siteden arayıp buLup kopyaLa yapıştırmı basit buraya kısada gtx 260 inteL i7 die kısaca yazmakmı :)

curaly

curaly

Üye

Hadi yaa :D abi ben laptoplara bakarken hep bu ekran kartı takılydı makinelerde çok daha iyi ekran kartları vardır ama her laptopa takmıyorlar :/

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Hadi yaa :D abi ben laptoplara bakarken hep bu ekran kartı takılydı makinelerde çok daha iyi ekran kartları vardır ama her laptopa takmıyorlar :/

takanLar var ya.. ama toshiba qosmio seriLeri yada aLienware die bi marka var.. ama en ucuzu 4000-5000 $ :)

curaly

curaly

Üye
hayır bu yazdığım laptobu aldım 2 hafta oldu

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt