Pc Performansını pc ye zarar vermeden yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beytullah_1993

Üye
    Konu Sahibi
Pc Performansını pc ye zarar vermeden yükseltme
Arkadaşlar ilk önce herkese kolay gelsin....
Arkadaşlar ben bu yöntemi format attıktan sonra yapıyorum ve kullanıcılardan bu konu hakkında yorum alıyorum hepsi memnun
1.si pc daha çabuk açılıyor.
2.si pc üzerinde daha rahat işlem yapabiliyorsunuz.
Üstelik bunları pc ye zarar vermeden yapıyorsunuz.Ne işlemci ne de başka bir parçasının daha fazla çalışmasına gerek kalmadan
Arkadaşlar ben bu yöntemi yaklaşık 3-4 aydan beri kullanıyorum ve gayet memnunum işte başlayalım.
Evet ilk önce;
Başlat>Çalıştır>msconfig yazalım ve resimdeki sekmeye gelelim...

buradaki tikli olan programları sistem başlangıcında çalıştırmaktadır.
Bunlardan yola çıkarak windows ile ilgili olanlara dokunmayın benim yaptığım gibi oradaki pc de yüklü olan programların gereksiz olanlarının başındaki tiki kaldırın işlem bittikten sonra tamam deyin ve karşınıza gelen uyarıya "Başlatmadan çık" deyin...

Arkadaşlar şuan söylediklerim tamamen xp kullananlar için geçerlidir.Vista veya Windows 7 kullananlar burayı görmezden gelin...

xp kullanıcıları bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra pc yi yeniden başlattı mı "Sistem Yapılandırması"
adında uyarı alabilirler.Bunun nedeni xp'nin saat sorunudur.Bu sorunun giderilmesi için pc nin sağ alt tarafta bulunan saat simgesine tıklayıp resimlerdeki gibi işlemleri gerçekleştirin...

buradan sonra tamam deyin pc yi yenniden başlatın ve sorunun ortadan kalkacaktır.

Bunun dışında 4 tane programı bir arada bulunduracak arşiv vereceğim hepsi sistemi hızlandırmaya yardımcı program kullanmanızı öneririm.

Bu programları kurmanızı öneririm...
Bunların içinde Advanced System Care adlı programın ayarlarını resimlerdeki gibi yapın...

bu şekilde ayarlayın ve bu programları çalıştırarak sistemi onarın.

Benim diyeceklerim bu kadar size kolay gelsin.
İletişim : [email protected]

bu adresten bana ulaşabilirsiniz...

Yorumlarınızı bekliyorum...

SaKaRYaLi By | ByTO

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar arşivde 4 program vardı.3'e indirdim bunun sebebi progmalardan biri virüslüydü...

--------------- Ekleme ---------------

Program arşivi budur aynısı ama orada siz linki almalısınız...
Bunun için özür dilerim çok acele ile yaptığım için bazı ayrıntıları unutmuşum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt