PC Oyun Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
PC Oyun Önerileriniz
Merhaba arkadaşlar. Evde 3 kişiyiz öğrenciyizde eh birde 2. Öğretim olunca sabahlara kadar uyumuyoruz :) geceleri yapacak pek birşey bulamıyoruz dedik hadi oyun oynayalım ama aklımıza birtürlü oyun gelmedi LAN ile oynayabileceğimiz eğlenceli oyun tavsiyesinde bulunur musunuz? NOT: Online oyunlarla aramız iyi değil :)))

sincarezindan

sincarezindan

Üye
konu yeri burası değil :) aklıma ilk counter geldi :) veya quake olabilir

• Beğen
Tepkiler: virus19
Web Designer

Web Designer

Üye
Call Of Duty, Crysis, Most Wanted :good:

• Beğen
creeper

creeper

Üye
Machinarium kurun sabaha kadar gizemleri çözmeye çalışın, çok eğlenceli oluyor denedik :D

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
konu yeri burası değil :) aklıma ilk counter geldi :) veya quake olabilir

Teşekkür ederim cevabınız için nereye açsam bilemedim :) gerekli yere taşınırsa sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

Machinarium kurun sabaha kadar gizemleri çözmeye çalışın, çok eğlenceli oluyor denedik :D

Hiç duymadım adını :) araştırayım bi :)

- - - Eklendi - - -

Call Of Duty, Crysis, Most Wanted :good:

Aldım listeye teşekkürler :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
medal of honor , sniper elite :oke:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Merhaba arkadaşlar. Evde 3 kişiyiz öğrenciyizde eh birde 2. Öğretim olunca sabahlara kadar uyumuyoruz :) geceleri yapacak pek birşey bulamıyoruz dedik hadi oyun oynayalım ama aklımıza birtürlü oyun gelmedi LAN ile oynayabileceğimiz eğlenceli oyun tavsiyesinde bulunur musunuz? NOT: Online oyunlarla aramız iyi değil :)))

DOTA. Bilmiyorsanız başta çok ezilirsin çözmeye çalışırsınız fln ama birazcık öğrenince acaip sarar ve çok eğlenirsiniz.
Online gireceksiniz 3siz+2de oyun atacak yanınıza. karşıda da 5 kişi. Çok güzel olur. Tam takım oyunudur DotA =)

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi

DOTA. Bilmiyorsanız başta çok ezilirsin çözmeye çalışırsınız fln ama birazcık öğrenince acaip sarar ve çok eğlenirsiniz.
Online gireceksiniz 3siz+2de oyun atacak yanınıza. karşıda da 5 kişi. Çok güzel olur. Tam takım oyunudur DotA =)
Dotayı ben oynuyorum ancak arkadaşlarımı pek sarmıyor :))

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
şeyde olabilir lotr:conquest

- - - Eklendi - - -

şeyde olabilir lotr:conquest

• Beğen
Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Tom clancy : ghost recon future soldier.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynı durumdayız :) pes yükleyin turnuva yapın kaybedene bulaşık yıkatın yemek yaptırın bizde düzen böyle ilerliyor :D

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
:) fikir güzelde benim ev arkadaşlarından biri kulağa garip gelicek belki ama pes oynamamış hiç :-D adamı bi oturtturamadım pesin başına :-D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:) fikir güzelde benim ev arkadaşlarından biri kulağa garip gelicek belki ama pes oynamamış hiç :-D adamı bi oturtturamadım pesin başına :-D

o zaman ev işlerini ona kitleyin :D pes bilinmezmi :D o zaman assasins serisine başlayın sağlam oyun :)

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
stronghold crusader olabilir sanırım lan lada oynanılıyor

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
lorf of the rings middle earth 2.