Pc Olmadan Direk Root Yap Tüm Cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
tesekkurler ama 2.3 ustu olmuyo 2.2 gerek

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Samsung için farmaroot ise yarıyor

mrt_rgn

Üye
çok saol ne zamandır arıyodum hep root diyolardı onuda yapamamıştım maxiplus5in gereksiz uygulamalarını kaldırdım

dogukan-

dogukan-

Üye
:tşk:

sonergin113

Üye
yeşil yazı geldi ama kaptıp açtım yazı filan gelmedi

- - - Eklendi - - -

yazı geldide bişey değişmedi

kraladam12

Üye
Arkadaşlar yeni root etme buldum bunu yapamayanlar benim verceğimi yapsın ben 2 gün önce yaptım çok iyi program memnunumda telefonum lg optimus l5 e612. Özele gelin link ve yapımını anlatayım

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tableti felan dano islemde yapti a boooos olmadi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardes bada ple bnmki tablet h7s
Arkadaşlar yeni root etme buldum bunu yapamayanlar benim verceğimi yapsın ben 2 gün önce yaptım çok iyi program memnunumda telefonum lg optimus l5 e612. Özele gelin link ve yapımını anlatayım

sonergin113

Üye
bu programı nasıl silcez benim play store um bozuldu açılmıyo yardım edin lütfen

mesut fati

Üye
slm arkadaslar cin anroid sitelrinde gezerken bu programa rasladım

cogu cihazda denedim hepsini root erisimi verdi

PROGRAM ÇİNCE DİR gerci kullanımı basit oldugu icin çince bilmenize gerek yok die düsünüyorum
kullanımını kısaca anlatacam

oncelikle programla ilgili cıhazınızda bi sorun olursa sorumluluk size aittir yok ben duymadım yok ben okumadım olmasın

programı bu adresten indirip sd karta atıp kurun

PROGRAMI KURUP ACIN
ekranda cihazınızın adı ve modeli yazacaktır oraya tıklayıp bekleyın program 3 tane islem yaptıktan sonra yazı yesile donup cıhazınızı rootlamıs olacaktır bu islem en fazla 10 sanıye falan surecek cihazınızı kapatıp tekrar acın actınızda anroid yeni surume yukseltiliyor diyecek ve cıhaz acılacaktır

PROGRAMA TEKRAR GİRİP MENÜLERİNDEN SİSTEM UYGULAMALARINI KALDIRABİLİRSİNİZ

CİHAZİNİZA ROOT YETKISI İSTEYEN BİR PROGRAM KURUP ACTIGINIZDA CİNCE BİR MENÜ EKRANA GELİP TIKLAMANIZ İCİN İKİ SECENEK CIKACAK RAKAMLARLA GERİ SAYIMLI SECENEGEGE DEGİL DİGERİNE TIKLARSANIZ PROGRAMA ROOT İZNİ VERMİS OLURSUNUZ

recovery menu rom yukleme gibi islemler ise yararmı bilmiyorum ustalardan biri tukce veya ingilizceye cevirirse programı iyi olur

süper xpria neo v 10saniyede işlem tamam yeni uygulamalar bekliyoruz başarılar

efsane1980

efsane1980

Üye
tesekurler kardeşim super işe yaradı

babaaamet

babaaamet

Üye
telefonum cin androidli cakma s3.ise yaramadı.:(

asgz

asgz

Üye
LG P 880 çalışmadı, telefonu tanıdı ama bitirdiğinde kırmızı yandı, yeniden başlattım yeni sürüm yükleniyor demedi.

senol_gs

senol_gs

Üye
slm arkadaslar cin anroid sitelrinde gezerken bu programa rasladım

cogu cihazda denedim hepsini root erisimi verdi

PROGRAM ÇİNCE DİR gerci kullanımı basit oldugu icin çince bilmenize gerek yok die düsünüyorum
kullanımını kısaca anlatacam

oncelikle programla ilgili cıhazınızda bi sorun olursa sorumluluk size aittir yok ben duymadım yok ben okumadım olmasın

programı bu adresten indirip sd karta atıp kurun

PROGRAMI KURUP ACIN
ekranda cihazınızın adı ve modeli yazacaktır oraya tıklayıp bekleyın program 3 tane islem yaptıktan sonra yazı yesile donup cıhazınızı rootlamıs olacaktır bu islem en fazla 10 sanıye falan surecek cihazınızı kapatıp tekrar acın actınızda anroid yeni surume yukseltiliyor diyecek ve cıhaz acılacaktır

PROGRAMA TEKRAR GİRİP MENÜLERİNDEN SİSTEM UYGULAMALARINI KALDIRABİLİRSİNİZ

CİHAZİNİZA ROOT YETKISI İSTEYEN BİR PROGRAM KURUP ACTIGINIZDA CİNCE BİR MENÜ EKRANA GELİP TIKLAMANIZ İCİN İKİ SECENEK CIKACAK RAKAMLARLA GERİ SAYIMLI SECENEGEGE DEGİL DİGERİNE TIKLARSANIZ PROGRAMA ROOT İZNİ VERMİS OLURSUNUZ

recovery menu rom yukleme gibi islemler ise yararmı bilmiyorum ustalardan biri tukce veya ingilizceye cevirirse programı iyi olur

teşekkürler işe yaradı ;)

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
Discovery'de deneyen var mı?

berk09

berk09

Üye
Cihazım s3 root falan yaptığı yok.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
canlar her cihazda olmuyor . olmayan zaten uyarı veriyor exe sürümü ile pc den yapın diyor . niye anlamak istemiyoruz . samsunglar frama ile 1 dakikada hal oluyor .

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

markat

Üye
verdiğiniz linkten program inmiyo

androidkolik

androidkolik

Üye
uygulama kaldırılmıyo bune bilip bilmeden millete kullan diyosun

Üst Alt