Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
yazılar şöylepeki o mavi çizgiler çizdigi grafikte sağdaki okuma hızı kaç MB yazıyor...
bide HEALT dediğime bakmadın mı ?
tam olarak nasıl yapabilirim sorunsuz bi şekilde ama arkadaşının durumuna düşmek istememharddıskte badsector yok ama o grafıkta hızın dustugu yerlerde okuma sorunları var...
Yanı genel olarak harddıskın de takılmalar mevcut...
Dıskın tamamını ntfs formatında yavaş olarak bıcımlendırmenı onerıyorum... Buyuk ıhtımalle o yavas okuma bolgelerı duzelecektır... Belırgın bır fark hıssedersın...
Bır arkadasımdada aynısı olmustu boyle. Dısk bozuldu.. En son 250gb lık harddıskın 125gb lık bolumu gorunuyordu. Dıyer bolumler hasarlı olarak gecıyordu. cope attı zaten harddıskı...
normal şekilde format atacaksın.
tam olarak nasıl yapabilirim sorunsuz bi şekilde ama arkadaşının durumuna düşmek istemem
zaten format attığımda biçimlendirerek atıyorum
normal şekilde format atacaksın.
ama format atarken. bütün dosyalar silinecek. C diski D diski felan bütün diskleri yavaş biçimde formatlaman gerekiyor.
çok okuyup yazma nedeniyle harddiskte böyle sorunlar olabiliyor. uzun zamandır format atarken diski biçimlemediysen olur böyle.
harddiski yavaş ntfs formatıyla biçimlendirirsen büyük ihtimalle sorun düzelecektir.
hızlı yavaş ?
zaten format attığımda biçimlendirerek atıyorum
pentium 4 islemci yavas tek cekirdek oldugu icin bence sorun islemcide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?