PC kodu unuttum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi
PC kodu unuttum !
arkadaşlar pc'nin şifresini unuttum lütfen yardım edin...
format atmadan yapmak istiyorum...

tusunami2009

Üye
sana şöyle yardım edeyim anakartın üzerinde pil var onu çıkar sonra pili taktıgın yerde jampır olacak yani ufak bi soket onuda cıkar sonra 1dakka bekle sonra ikisinide tak görecen parola kalkıyo umarım dener ve yaparsın

mustafapak40

Üye
bu kadar yapmana gerek yok kardeş bak şimdi bilgisayarı açtın ya şife sorma yerine kdar gel oraya gelince ctrl+alt+delete ama deleteye iki defa üst üste basacaksın ekran abişey gelecek oraya kullanıcı admı ne bişey yazıyo oraya administrator yaz harflere dikkat et orda bilgisaayr kendi açılır ordan denetim masaüstü kullanıcı hesabı ordan şifreyi kaldır merak etme kaldırırken şifre istemez

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi
Win 7. arkadaşlar benim olay şöyle ;
pc abimin ve bilgisayara şifre koymuş tek kullanıcı var. kullanıcı ismi " administrator " değil.
onun haberi olmadan istediğim zaman açmam lazım :)

gizli bir kullanıcı oluşturma falan yok mu ? biligisayarı alıyorum arada ((( DİZÜSTÜ )))

spriman

spriman

Üye
ctrl + alt + delete tuş kombinasyonuna bas sonra çıkan ekrana administrator yazıp parola kısmını boş geç. eğer disable değilse giriş yapabilirsin. yoksa abinin bilgisayarı bir gün açıkken administratora kendin için bir şifre koy ve aktiflerşir. bilgisayarıma sağtuş tıklayıp yönet dersin . oradan da yerel kullanıcılardan administrator şifresini sıfırlayıp tekrar yazarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt