pc kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihsanxx

ihsanxx

Üye
    Konu Sahibi
pc kamera sorunu
arkadaşlar benim kamerayı açınca yemyeşil bir ekran çıkıyor görüntü hiç yok sadece yeşil bir ekran ne yaptımsa olmadı kafasına göre arada bir kendisi çalışıyor a4 tech pk 635k sistem windows xp professional sp3 intel pentium 4 cpu 2.4 ghz 767 mb ram nvidia geforce fx 5200 lütfen arkadaşlar çok acil

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
driverdan driver değiştir. :oke:

ihsanxx

ihsanxx

Üye
    Konu Sahibi
driverdan driver değiştir. :oke:
defalarca değiştirdim ama sorun aynı hatta aynı kameradan internet cafede vardı ordan driver getirdim bir süre çalıştı sonra yine yeşil ekran gedi acaba doğru driver i bulamıyormuyum otomatik driver bulan bi program yokmu ben manuel olarak bir çözüme ulaşamadım

ihsanxx

ihsanxx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu bu işe bir çözüm nerdesiniz maxicep ailesi hadi bi el atın şu işe bütün forumları gezdim hiçkimse bulamamış çözümü ama ben maxicep e güveniyorum

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
arkadaşım biraz geç oldu ama inşallah yardımcı olabilirim.Öncelikle otomatik driver bulan bir program buldum ama denemedim yani bir sorun olursa benden değil.Forumda reklam yasak olduğundan sana sadece google a webcam driver bulma programı yaz diyebilirim.istersen o programı bir dene.Onun dışında pek çok driver güncelleme programı var ama webcam da işe yarar mı bilmem benim kullandığım program driver genius professional.Dediklerimi yap ardından cevabını bekliyorum ;)

- - - Eklendi - - -

ihsanxx 21:39:05 04.03.2013
arkadaşlar yokmu bu işe bir çözüm
nerdesiniz maxicep ailesi hadi bi el atın şu
işe bütün forumları gezdim hiçkimse
bulamamış çözümü ama ben maxicep e
güveniyorum
Maxicep e güvendiğin için teşekkürler,doğru adrestesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...