istersensor
Üye
pc kablosuz kulaklık BU HARİKA !!!
bilgisayarınızda müzik dinlerken kablolu kulaklıktan sıkılmayan yoktur...
msn de sohbet ederken (sesli , görüntülü) pencereden sert bir rüzgar geldi kapatmanız lazım .. kapatmaya gittiniz aha bölündü konuşma ...
eğilince ay kablo bir yere takıldı derdine rastlamayan da yoktur...
aha çay kaynadı uff bu müziğide bölmek olamaz diyenlerinizde vardır....
müzüği bırakıp çaya koşanınız hatta koşarken kabloya takılanınız bile vardır....
kapı çaldı gitti güzelim müzik
ama durun size müthiş bir haberim var ...
bluetooth kulklığınızla bilgisayardan müzik dinleyebilirsiniz
)) NASIL MI ???
bir bluetooth dongel müzik çalma destekli bluetooth kulaklık ... BU KADAR !!!
PEKİ NASIL OLUYOR ??? derseniz..
bluetooth kulklığınızla bilgisayarı bluetooth yoluyla eşleştirin ... (xp vista and. win 7 işletim sistemi fark etmez ancak bluetooth kurulumunu tam yapınız.. elinizde cdsi varsa ordan kurun kurulu isede !!)
cihazınız eşleştikten sonra kulaklığı kulağınıza takın ve müzik dinleyin .....
))
aaaaa durun durun ses gelmiyor !!! NEDEN ??
hemmen denetim masası / ses (denetim masası ayarlar bölümünden hoparlöre benzeyen resim) ayarlarına girin ordan ses çıkış sisteminde bluetooth cihazınızı seçin! cihazınızın adı ve bluetooth şekli olanı seçin ...
işte bu !!!! artık ses benimle
ister kapı çalsın
ister çay kaynasın
gidip işimi yapıyorum müziğimi de dinliyorum .. skyp ta msnde vs vs vs yerlerde sesli görüntülü konuşmayı bölmüyorum ..
arkadaşıma kapı çaldı dur şimdi geliyorum demiyorum ... kapıyı açarken konuşmaya devam ediyorum ..
BOL ŞANS
>*_ istersensor _*<
----------Eklendi @ 03:42:58 ---------- Yazıldı @ 03:26:18 ----------
ayrıca kulaklık müzik destekli olacak .. kulaklığımı görmüyor diye sormayınız
saygılar istersensor
msn de sohbet ederken (sesli , görüntülü) pencereden sert bir rüzgar geldi kapatmanız lazım .. kapatmaya gittiniz aha bölündü konuşma ...
eğilince ay kablo bir yere takıldı derdine rastlamayan da yoktur...
aha çay kaynadı uff bu müziğide bölmek olamaz diyenlerinizde vardır....
müzüği bırakıp çaya koşanınız hatta koşarken kabloya takılanınız bile vardır....
kapı çaldı gitti güzelim müzik

ama durun size müthiş bir haberim var ...
bluetooth kulklığınızla bilgisayardan müzik dinleyebilirsiniz
)) NASIL MI ???bir bluetooth dongel müzik çalma destekli bluetooth kulaklık ... BU KADAR !!!
PEKİ NASIL OLUYOR ??? derseniz..
bluetooth kulklığınızla bilgisayarı bluetooth yoluyla eşleştirin ... (xp vista and. win 7 işletim sistemi fark etmez ancak bluetooth kurulumunu tam yapınız.. elinizde cdsi varsa ordan kurun kurulu isede !!)
cihazınız eşleştikten sonra kulaklığı kulağınıza takın ve müzik dinleyin .....
))aaaaa durun durun ses gelmiyor !!! NEDEN ??
hemmen denetim masası / ses (denetim masası ayarlar bölümünden hoparlöre benzeyen resim) ayarlarına girin ordan ses çıkış sisteminde bluetooth cihazınızı seçin! cihazınızın adı ve bluetooth şekli olanı seçin ...
işte bu !!!! artık ses benimle
ister kapı çalsın
ister çay kaynasın
gidip işimi yapıyorum müziğimi de dinliyorum .. skyp ta msnde vs vs vs yerlerde sesli görüntülü konuşmayı bölmüyorum ..
arkadaşıma kapı çaldı dur şimdi geliyorum demiyorum ... kapıyı açarken konuşmaya devam ediyorum ..
BOL ŞANS
>*_ istersensor _*<
----------Eklendi @ 03:42:58 ---------- Yazıldı @ 03:26:18 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
urmayı bilmeyen bu makaleyi incelesin lütfen ... bluetooth nasıl kurulur die sormayınız.. ayrıca kulaklık müzik destekli olacak .. kulaklığımı görmüyor diye sormayınız
saygılar istersensor