Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pc Için Ses Sistemi Arıyorum..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dezzente
Üye
Konu Sahibi
Pc Için Ses Sistemi Arıyorum..
pc im için bi 5+1 arıyorum. hem ucuz olmalı hemde ses çıkışı iyi olmalı..
msw
Üye
walla ben evde microlab 6664 5+1 modelini kullanıyorum fiyatı 119 $ + kdv ... tavsiye ederim sesi muhteşem hiç bozulma yok ....
dezzente
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler.. bide kaç watt çıkışı war onuda yazarsan sewinirim
RockFord Fosgate
Üye
paran warsa Logitech Z5500 ustune yoq... ama butcem kısıtlı dıyorsan Creatıve lere bakmanı onerırım.
DeLmIrA
Üye
creative 5200 ler war bende 4400 4+1 war cook memnunum 5200unude siddetle tavsiye edebilirim
Fatihyet
Üye
bizde altı kanallı 500watt THX onaylı Creative MegaWorks 5.1 var. Creative ses kartıyla beraber yaklaşık 500$ a aldık mükemmel ve pürüssüz ses kalitesi var. Şiddetle tavsiye ederim.
hepsinde önemli olan ses kartıyla uyumlu çalışmasıdır. ayarlarını da iyi yapmalısın
daha uygun istiyosan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dezzente
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar hepiniz cok saolun..
msw
Üye
<div class='quotetop'>(dezzente @ May 21 2006, 08:17 PM) [post=339600]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
teşekkürler.. bide kaç watt çıkışı war onuda yazarsan sewinirim
[/b][/quote]
100 watt
Shadowman07
Üye
logitech öneririm..
RockFord Fosgate
Üye
Z-5500 800w rms!!!
Serkanbgtr
Üye
yanlız şunu unutma bilgisayardan ses çıkışın eyer tek çıkışsa creativleri mesela kullanamazsın 5+1 için mesela çünkü sesi sorround veriyolar yani 3 boyutlu creativlerin mesela 3 tane girişi war ses alan ses kartında creativse sorun yok sadece alrıken buna dikkat et derim bir çıkışmı birden fazlamı