Pc hiç bir işkem yapmadan 0.98 gb ram yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heytlan

heytlan

Üye
    Konu Sahibi
Pc hiç bir işkem yapmadan 0.98 gb ram yiyor
İLK ÖNCE S.A

pc hiç bir şey açık olmadığı halde 0.98 ram yiyor acaba normal bişeymi birde hiç bir program vb şeyler açık olmadığı halde 88 tane işlem yapıyor bu normal bir şeymidir anormal bişeymidir %25 cpu kullanıyor buda pcyi etkilermi ?
DURUM BU ACABA NORMALMİ BİDE MOUSEYİ BİR SÜRE HAREKET ETTİRMEYİNCE ARKADAKİ BPROGRAM KENDİNİ GERİ ATIYOR WE KLAVYE KULLANILMIYOR BU NASIL ÇÖZERİM ?

ANIL

ANIL

Admin
Hiç bir şey yapmadığını nerden biliyorsunuz :) Arkada bir çok hizmet çalışıyor. 91 işlem çok çok fazla tabi hizmetlere gelerek kullanmadıklarınızı ve tabi pcyi olumsuz yönde etkilemeyecek olanları devre dışı yapmalısınız. :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
benim pcdede arkada hiçbirşey açık değil eminim ama 800 mb gidiyor,windows 7 sağolsun sömürüyor :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dert yandıgınız şeye bakın buyrun.
sadece chrome açık.

windows 7 ne kadar çok ram kullanırsa o kadar hızlı çalışır.
ful kullanmadıgı sürece sıkıntı yok.. benimki bazen 3GB geçiyordu
ayrıca windows media player kullanmayın tek başına 500mb ram kullanabiliyor.

haa birde ram yiyor denmez ram kullanıyor denir.
işlemler:94 :oke:

resim arşivimi seviyorum arada çok işe yarıyor :ehe

heytlan

heytlan

Üye
    Konu Sahibi
resmin altını bi okusanız ordadap problem war yinede saoluun :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Bol ram'in gözünü seveyim. 8gb ohhh. :) Bende boştayken 500 mb kullanıyor. W8 yüklüyken 20 işlem açık, yüzde 1 cpu kullanımı oluyordu. Pc'ni W8 yükselt. Bayağı bir iyileştirme yapılmış. Stabillik var.

ANIL

ANIL

Admin
Bende firefox+media player açık toplam 34 işlem var. Kullandığı ram 1,45 toplam 8 :D

heytlan

heytlan

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak win8 mi yapmalyım

- - - Eklendi - - -

bu arada normalde pc win 64 ile çalışıyor ben recovery yaptım yanlış recovery yapmışım gidip win 32 ile yapmışım acaba win64 ile recoverlesem bir hızlanma olurmu ?

Placebo-

Placebo-

Üye
sonuç olarak win8 mi yapmalyım

- - - Eklendi - - -

bu arada normalde pc win 64 ile çalışıyor ben recovery yaptım yanlış recovery yapmışım gidip win 32 ile yapmışım acaba win64 ile recoverlesem bir hızlanma olurmu ?

64 ile yap. Baktın değişiklik yok; up to W8. :ehe

heytlan

heytlan

Üye
    Konu Sahibi
ii şuanlık 32 ile devam edelim abim 5 güne askerden gelecek o yapar zaten genede saolun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt