Pc En Küçük Oyunda Bile Kasıyor Tavsiye Lütfennn!!

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Sıcaklıklar tahminimce 50 bile değildir. Ekran kartı bu sisteme çok geliyor bence
işlemcinin iki farklı versiyonu var 90nm ve 65nm olarak üretilmiş,65 olması işi kurtardı biraz 90olsaydı ısınırdı

şöyle ucuz bişeyer olsa nasıl olur bilgisayarın durumu peki
birinci iptal çünkü intel işlemciler için yapılmış
ram da iptal çünkü ddr2 anakarta ddr3 ram takılamaz,ama ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılır

aybktpl

aybktpl

Üye
    Konu Sahibi
işlemcinin iki farklı versiyonu var 90nm ve 65nm olarak üretilmiş,65 olması işi kurtardı biraz 90olsaydı ısınırdı

birinci iptal çünkü intel işlemciler için yapılmış
ram da iptal çünkü ddr2 anakarta ddr3 ram takılamaz,ama ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılır
peki ddr3 önerebileceğin bir anakart varmı uygun

MaxipmaN

Üye
peki ddr3 önerebileceğin bir anakart varmı uygun
aklımda model yok fakat elindeki işlemci için şunu söyliyim,bu işlemcinin yanında ati(amd satın oldu ati tarih oldu) x1650 ekran kartı kullananlar olmuş yani diablonun da dediği gibi ekran kartı işlemciye fazla geliyor,eskiden nasıldı peki hangi ekran kartı vardı kasma var mıydı
Kardeşim sen yeni bir laptop üzerine yoğunlaş bence. Böyle fazla yol gidemezsin
neden? örneğin 1500tlyemasaüstü toplayarak 1500tlye alacağı laptoptan daha performanslı bir bilgisayarı olur :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Baksana fanlar full çalışıyor. İşlemci bişey yapmadığın halde 50 derece olması kötü. Ekran kartının sıcaklığı yazmıyor. Driverlarda sorun mu var?

aybktpl

aybktpl

Üye
    Konu Sahibi
aklımda model yok fakat elindeki işlemci için şunu söyliyim,bu işlemcinin yanında ati(amd satın oldu ati tarih oldu) x1650 ekran kartı kullananlar olmuş yani diablonun da dediği gibi ekran kartı işlemciye fazla geliyor,eskiden nasıldı peki hangi ekran kartı vardı kasma var mıydı
eskiden ekrankartı yanmıştı şuan modeli aklımda değil kardeşim ya
Baksana fanlar fu ll çalışıyor. İşlemci bişey yapmadığın halde 50 derece olması kötü. Ekran kartının sıcaklığı yazmıyor. Driverlarda sorun mu var?
Driverlarda problem olmaması lazım çünkü kurulu

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

neden? örneğin 1500tlyemasaüstü toplayarak 1500tlye alacağı laptoptan daha performanslı bir bilgisayarı olur :)
Laptop demişim :D Pc demek istedim :D

MaxipmaN

Üye
en üstte iki sıcaklık var durumu karıştırdı 36 dereceyi anakart sıcaklığı olarak düşünersek iyi,işlemci yüksek biraz yükte bak bir de 70i geçiyorsa düşer performans
Baksana fanlar fu ll çalışıyor. İşlemci bişey yapmadığın halde 50 derece olması kötü. Ekran kartının sıcaklığı yazmıyor. Driverlarda sorun mu var?
yazıyo ekran kartı 30derece
bence durumun da varsa r7 240 ile sorunsuz çalışacak anakart ve işlemci alınır 4-6gb ram alınır toplanır ve kullanılır kartı çöpe falan atmaya hiç gerek yok

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim sana şöyle net anlatayım. Ben
Pardon alttaymış :D 30 derece? Bence ekran kartı gerektiği gibi çalışmıyor 30 derece o kadar sıcaklık arasında çok az gibi

MaxipmaN

Üye
Kardeşim sana şöyle net anlatayım. Ben

Pardon alttaymış :D 30 derece? Bence ekran kartı gerektiği gibi çalışmıyor 30 derece o kadar sıcaklık arasında çok az gibi
28nm teknoloji var normal o kart için fan %67 geyet iyi,kartta çok güçlü birşey olmayınca az ısınıyo :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
28nm teknoloji var normal o kart için fan %67 geyet iyi,kartta çok güçlü birşey olmayınca az ısınıyo :)
Ben açıkcası sistemi baştan kurmasından yanayım. O işlemci ile o ddr2 ram ile o ekran kartı olmaz. Konuyu size bırakıyorum. :D Allaha emanet oldun başka konularda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
aybktpl

aybktpl

Üye
    Konu Sahibi
en üstte iki sıcaklık var durumu karıştırdı 36 dereceyi anakart sıcaklığı olarak düşünersek iyi,işlemci yüksek biraz yükte bak bir de 70i geçiyorsa düşer performans

şimdi ekran kartında sorun yok değilmi Sorunun nerede olduğunu hala anlayamadım :/

MaxipmaN

Üye
Ben açıkcası sistemi baştan kurmasından yanayım. O işlemci ile o ddr2 ram ile o ekran kartı olmaz. Konuyu size bırakıyorum. :D Allaha emanet oldun başka konularda görüşmek üzere
lol açar o kart ya açmazsa oha artık :ehediğer bileşenler yenilenmeli tabi

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@

MaxipmaN

Üye
Eyw kkardeşim kendine ii bak

lol kasmasından oynıyamıyormki
yok yani sistemde sıkıntı olmadan diğer bileşenler değişse r7 240 kasma yapmaz lolde,sorunu ben de bilemedim yükde işlemci ısısı 70 dereceyi geçerse performans düşer,tozları temizle ve başka daha düşük bir ekran kartı dene imkanın varsa benden bu kadar :)

aybktpl

aybktpl

Üye
    Konu Sahibi
yok yani sistemde sıkıntı olmadan diğer bileşenler değişse r7 240 kasma yapmaz lolde,sorunu ben de bilemedim yükde işlemci ısısı 70 dereceyi geçerse performans düşer,tozları temizle ve başka daha düşük bir ekran kartı dene imkanın varsa benden bu kadar :)
Eyw Kardeşim Anakart değişeceğm İYİ AKŞAMLAR SAOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve @@DiAbLo@@