PC Ekran Çözünürlük Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
masaüstü boyutu ve konumu ayarlarına bak ordan ayarlanıyor diye biliyorum ama şimdi baktım nvida da monitörün hdmi değil de vga monitör ise monitörden ayarlaman gerekliymiş dediğim gibi

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü boyutu ve konumu ayarlarına bak ordan ayarlanıyor diye biliyorum ama şimdi baktım nvida da monitörün hdmi değil de vga monitör ise monitörden ayarlaman gerekliymiş dediğim gibi
usta bana nvidia falan kaldır güncelini yükle dediler yaptımda şimdi ne yapcam

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
usta bana nvidia falan kaldır güncelini yükle dediler yaptımda şimdi ne yapcam
senin monitör vga ise yazılımla olmuyor monitörün tuşlarından onun ayarlarını yap
güncelini yüklediysen yine aynı şekilde yap masaüstü konumu boyu yazan yere bas orda vardır ayarlama

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Güncelini Yükledim nvidia denetim masasında masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla diye yer var

Ekran Görüntüsü;

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tam ekrana bas olmazsa yine diyorum snn monitör analog girişli monitör ün menülerine bak windows dan yapabileceğin birşey yok monitörde menu tuşu vardır oraları karıştır bulursun
olmadı 800-600 yap dene bak onda tam ekran oluyor mu

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
usta bizim monitörde EXIT TUŞU SONRA PARLAKLIK - , + TUŞU VAR BIDE MENU TUŞU VAR

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
son olarak da ölçeklendirmede gpu varsa onu dene
menu tuşuna basınca ne çıkıyor
ölçeklendirmeyi de gpu varsa seç o da olabilir

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
bekle videosunu atcam videosunu çektim
son olarak da ölçeklendirmede gpu varsa onu dene
menu tuşuna basınca ne çıkıyor
ölçeklendirmeyi de gpu varsa seç o da olabilir
Hocam Gpu Varda Hagisini Yapım En Boy Oranı-Tam Ekran-Ölçeklendirme Yok Hangisi Yapım Ve Çözünülük Kaç Olsun

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bekle videosunu atcam videosunu çektim

Hocam Gpu Varda Hagisini Yapım En Boy Oranı-Tam Ekran-Ölçeklendirme Yok Hangisi Yapım Ve Çözünülük Kaç Olsun
tam ekran ve gpu yu seç çözünürlükleri kendin dene snn ekrana hangisi uyar bilmiyorum

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
izlenmiyomu burdan hocam

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deneyin hocam

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
2 yana ok olan bide alt üst ok olana görüntü küçükse + ya basın görüntü büyükse - ye
HOCAM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EN AZINDAN BİRAZDAHA İYİ ŞİMDİ BİDE BU SORUN YARATMAZ DİMİ

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Az Bi Sorun Var Aklımda Acaba Eski Haline Mi Getireyim Diye Bi Soru Kaldı
evet getirebilirsin aynı şekil + ya bastıysan - ye basarak bile getirebilirsin :D
en en kötüsü monitörü fabrika ayarlarına getirirsin yine eski haline dönmüş olur

Üst Alt