SoulsEagle
Üye
masaüstü boyutu ve konumu ayarlarına bak ordan ayarlanıyor diye biliyorum ama şimdi baktım nvida da monitörün hdmi değil de vga monitör ise monitörden ayarlaman gerekliymiş dediğim gibi
masaüstü boyutu ve konumu ayarlarına bak ordan ayarlanıyor diye biliyorum ama şimdi baktım nvida da monitörün hdmi değil de vga monitör ise monitörden ayarlaman gerekliymiş dediğim gibi
usta bana nvidia falan kaldır güncelini yükle dediler yaptımda şimdi ne yapcammasaüstü boyutu ve konumu ayarlarına bak ordan ayarlanıyor diye biliyorum ama şimdi baktım nvida da monitörün hdmi değil de vga monitör ise monitörden ayarlaman gerekliymiş dediğim gibi
senin monitör vga ise yazılımla olmuyor monitörün tuşlarından onun ayarlarını yapusta bana nvidia falan kaldır güncelini yükle dediler yaptımda şimdi ne yapcam
Hocam Gpu Varda Hagisini Yapım En Boy Oranı-Tam Ekran-Ölçeklendirme Yok Hangisi Yapım Ve Çözünülük Kaç Olsunson olarak da ölçeklendirmede gpu varsa onu dene
menu tuşuna basınca ne çıkıyor
ölçeklendirmeyi de gpu varsa seç o da olabilir
tam ekran ve gpu yu seç çözünürlükleri kendin dene snn ekrana hangisi uyar bilmiyorumbekle videosunu atcam videosunu çektim
Hocam Gpu Varda Hagisini Yapım En Boy Oranı-Tam Ekran-Ölçeklendirme Yok Hangisi Yapım Ve Çözünülük Kaç Olsun
video gizliMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
izlenmiyo malesef sadece resim çeksen de olurizlenmiyomu burdan hocam
2 yana ok olan bide alt üst ok olana görüntü küçükse + ya basın görüntü büyükse - yeşimdi deneyin hocam
HOCAM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EN AZINDAN BİRAZDAHA İYİ ŞİMDİ BİDE BU SORUN YARATMAZ DİMİ2 yana ok olan bide alt üst ok olana görüntü küçükse + ya basın görüntü büyükse - ye
kesinlikle hiçbir sorun yaratmazHOCAM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EN AZINDAN BİRAZDAHA İYİ ŞİMDİ BİDE BU SORUN YARATMAZ DİMİ
Az Bi Sorun Var Aklımda Acaba Eski Haline Mi Getireyim Diye Bi Soru Kaldıkesinlikle hiçbir sorun yaratmaz
evet getirebilirsin aynı şekil + ya bastıysan - ye basarak bile getirebilirsinAz Bi Sorun Var Aklımda Acaba Eski Haline Mi Getireyim Diye Bi Soru Kaldı