Pc den mesaj atma

Sponsorlu Bağlantılar

ozdeniz578

Üye
    Konu Sahibi
Pc den mesaj atma
Arklar ben cok mesajlaşıyorum ama elim telefon klavyesine alışık değil. Bende bu yuzden turkcell in akıllı mesaj olayını yapayım dedim. Yaptım... Oldu da.... Ama şimdi bende Aylık mesaj paketi varya 10000 tane . O var ama bu ücretlendirme pc den mesaj atınca gecerli olmuyor. Yine 2 kontor gidiyor. Ben bir hata yapmıyosam eğer, Biri bana söyleyebilirmi nasıl bu kampanyadan ucretlendirererk pc den mesaj atarım....
Yani demek istediğim: Ben pc den mesaj atcam. Kampanyanın ücretlendirmesinden azalcak....

İnşallah sorunumu anlatabilmişimdir. Saolun...

• Beğen
Tepkiler: zaman3322

pekerdem

pekerdem

Üye
eger sordugun soru webmasaj ise yani internetten atmak ise yapamazsın arkadasım. cunku orada bir uyarı var almıs oldugunuz yada abone oldugunuz msj kampanyalarınızdan dusulmez diye. gun içinde ilk atacagın msj ucretlendirilir ardından attıgın 15 msj ucretlendirilmez...

ozdeniz578

Üye
    Konu Sahibi
O değil aga. Hani akıllı mesaj diye bir prog filan indiriyon.

Vuslat06

Vuslat06

Üye
Guzelmis tskler

rroyy

rroyy

Üye
Nokia ise telefon kur nokia PC Suit, mesajlar menüsünden at mesajlarını. Sen pcde yazarsın o telefon uzerınden gonderır paketinden de düşer...

SeRKaNCa16

Üye
Nokia ise telefon kur nokia PC Suit, mesajlar menüsünden at mesajlarını. Sen pcde yazarsın o telefon uzerınden gonderır paketinden de düşer...
paylasım ıcın tskler ısıme yaradı

GOKHAN44

Üye
arkadaşım senin sorununu anladım sen pc'ye nokia suite kur teli bağla ordan mesaj yaz kntr gitmez

ozdeniz578

Üye
    Konu Sahibi
Aga onu biliyorum ama kablo yokya :S

nazlı<<

Üye
jnm

mandirali

mandirali

Üye
aynı sorun bendede var bu programı yapmışlar ise neden çalışmıyor bu ki :S

lanburcini

Üye
hep bos bilgiler adam gibi bişi bulunn artı bence

rinti

rinti

Üye
ovi suite kullanın ben akşamları öyle yapıyorum hem hızlı oluyor hemde daha kolay ayrıca hiç bir ücret düşmüyor:)

Üst Alt