PC den Cep telefonuna Bedava Sms Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

cagdas199283

cagdas199283

Üye
    Konu Sahibi
PC den Cep telefonuna Bedava Sms Gönderme
EVET ARKADAŞLAR BU BİR SİTE
SİTEYE KAYIT OLUYORSUN ÜCRETSİZ SMS GÖNDERMEYE BAŞLIYORSUZ.. SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
1)AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTEN UYE OL
2)MAİLİNE GELEN AKTİVASYTONU GERÇEKLEŞTİR
3)TELFONUNA GELEN AKTİVASYONU (ÜCRETSİZ) GERÇEKLEŞTİR
HEPSİ BUKADAR SONRA USTTE YAZAR ÜCRETSİZ SMS GÖNDER DİYE TIKLA MESAJINI YAZ NUMARAYI YAZ GÖNDER HEPSİ BU KADAR...



İŞTE LİNK:





kredi sistemi
sitede ücretsiz özelliklerin yanında ücretli özellikleri de kullanabilmek için krediniz olması gerekiyor. siteye ilk kayıt olduğunuzda size 30kredi hediye olarak veriliyor.krediniz bittiğinde ise isterseniz paypal ile satın alabilirsiniz. ücret ödemek istemiyorsanız arkadaşlarınızı davet ederek kredi kazanabilirsiniz. her davetinizde 30kredi kazanacaksınız. ücretlendirme ise şu şekilde:
1. günde 1sms: ücretsiz
2. Standart SMS 6kredi
3. Planlanmış SMS 6kredi
4. Anonim SMS 6kredi
5. Grup SMS 6kredi
6. Reklamsız SMS 6kredi
7. Sabit hatları aramanın dakikası 3kredi
8. Cep telefonlarını aramanın dakikası 12kredi
kayıt olmak
siteye kayıt olmanız için bir cep telefonunuz olması gerekiyor. siteye üye olurken telefonunuza 5dk içinde bir onay kodu geliyor ve bunu ekrana girdiğinizde üyeliğiniz başlıyor. sitedeki hiçbir işlem esnasında kontörünüz gitmiyor. bu servis daha önce bildirgeçte tanıtılmış ancak, voip ve diğer özelliklerinden bashedilmemiş. bu yüzden de türk kullanıcıları tarafından pek tanınmamış. artık servisi tanıyorsunuz. iyi kullanımlar...



Sorunlarınızı Burdan Yaza bilirsiniz!!! %100 Ucretsiz:yuru:yuru:yuru
 
  • Beğen
Tepkiler: menstors, heken_17, mysedat ve 4 diğerleri


free-boy

Üye
çok aklıssn sn bea :D kendi linkini vermişşin her üye olan kişiden 30 kredi oda güsel :D:D
 
mehmet1.

mehmet1.

Üye
arkadaşım peki internet faturamıza fazla para gelmez değilmi

--------------- Ekleme ---------------

yav arkadaş soruma neden cevap vermiyorsunuz buna üye olunca internet faturanımıza fazla para gelmez değilmi
 
mehmet1.

mehmet1.

Üye
konuyu açan arkadaş sana soruyorum
 

şiyar

Üye
cebe nsl mesaj yazabilirim???
 

diver3568

Üye
YYaaa zaten adam gibi bi site yokki, herkes bi yoll tuturmuş gidiyo. Üstteki kardeş kendi linkini vermiş ne güzel bi yol tutturmuş. Arkadaşlar 30 kredi veriyolar 2 SMS de kredin yetersiz diyolar, nasıl olucak... kredi dedikleri şey 1 SMS 15 krediye geliyo, YANİ TAMAMEN DÜMEN.. O DÜMENİ KIRAYIMDA ELLERİNDE KALSIN BAKAYIM NASILMIŞ İNSANLARI KULLANMAK...
 

erdi_tzn

Üye
Arkadaslar ucretsız sms sıtesıdır her operatore msj yolluyor aklınıza cep telınden kntr sılınır yada faturaya yuklu mıktarda fatura gelır.Arkadaşlar sıte sadece sms ıcındır...
 
Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
la forumda var zaten nie böyle yapıyonuzkii 30 kredi için pfff ayıp yaptığınız
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar daha önce ben böyle bir siteye üye olmuştumda kurtulana kadar ne çekmiştim yaa bir sürü kontörüm gitmişti sakın bulaşmayın..
 

bond_2750

Üye
arkadaşlar ben bu siteyi kullanıyorum pek işe yaramıyor günde 6 sms bizi doyurmaz bu sınırsız sms programları var ama bi türlü çalışmıyor umarım addam gibi çalışana bir gün denk geliriz....
 
cagdas199283

cagdas199283

Üye
    Konu Sahibi
ALINTI MEHMET 1

arkadaşım peki internet faturamıza fazla para gelmez değilmi

hayır gelmez
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
değmezzzzzz
 
usta52

usta52

Üye
ya arkdaşlar gözünüzü sevim kanmayın böle boş şeylere kim kimseye beleş çağrı bile attırmıyor artık bu muhabbet tamamn dümen sakın denemeyin !!!:nono: benim param da kontorüm de çok diosanız tabiki size kalmış bişe :nono:
 
burak58362

burak58362

Üye
güzel bir siteymiş paylaşım için sağol
 

tinsah

Üye
bende program sanmıştım ............
 

silenciooo

Üye
kampanya kodu ne
 

liberter

Üye

alıntı

Ücretsiz SMS Servisleri Hakkında

İnternet üzerinden zaman zaman aniden ortaya çıkan ve çıktığı gibi aniden ortadan kaybolan ücretsiz SMS servisleri ile ilgili bir çok soru gelmektedir. Bu servisler nedir ? İşe yarar mı ? Bu servisler telefon faturamı arttırabilir mi ? Kullanmamda herhangi bir sakınca var mı ? Ücretsizi de varken niçin MutluSMS kullanmalıyım ?

Öncelikle SMS gönderme hizmeti doğası gereği ücretli bir hizmettir. Siz herhangi bir web sayfasından ücretsiz SMS gönderdiğinizde bile kullanıdığınız internet sitesi bu hizmet için operatörlere para öder. Ayrıca bir sistemin oluşturulmasının yazılım ve sunucu maliyeti vardır. Örneğin MutluSMS'in arka planında çalışan yazılım kodları tam olarak 17287 satırdır ve sunucu bulundurma hizmeti için de her ay düzenli bir para ödenmektedir. Bu siteler ile ilgili yapılacak en basit açıklama parayla aldıkları bir hizmeti size hayrına vermedikleridir.

Pek bu siteler sizden ne istemektedir ? Telefon numaranızı ve alabildikleri tüm bilgileri alarak , bu bilgiyi paraya dönüştürmeye çalışırlar. İyi de bana hiç bir bilgi sormadılar, hiç bir bilgimi vermedim diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü IP, coğrafi konum, kullandığınız işletim sistemi, tarayıcınız, hangi siteden geldiğiniz, bazı cookie(çerez)ler aracılığı ile gezdiğiniz siteler ve ilgi alanlarınız gibi birçok bilgiyi alabilirler ve bunların yanında email ve cep telefonunuz gibi çok özel bilgilerinize de sahip olurlar.

Peki bu bilgiler ile neler yapabilirler ? Bilgisayar dünyasının ilk Hacker'larından Kevin Mitnick'in kitabında Social Engineering diye bahsettiği sizden aldıkları bilgileri sizden daha çok bilgi almak için kullanarak bilgisayarınıza ya da banka hesaplarınıza girmenin yollarını bulabilirler. Ya da tüm elde ettikleri kişisel bilgilerinizi reklam amaçlı kullanılmak üzere başkalarına satabilirler.

Maliyetlerini azaltmak için en ucuz sistemleri kullanılar. Dolayısıyla mesajınızın gitmesi çok uzun zaman alır ya da daha da kötüsü hiç gitmez. Ücretsiz SMS gönderdiklerini söyleyen ama göndermeyen, asıl amaçları kişisel bilgilerinizi ve telefon numaranızı almak olan bir çok site vardır internetin anarşik ortamında.

Ayrıca gönderdiğiniz kişinin de cep telefonu numarasını almış olurlar. Yani sadece kendinizi değil SMS gönderdiğiniz kişileri de potansiyel tehlike içinde bırakırsınız.

Sonuç olarak; ücretsiz SMS göndermek diye bir şey yoktur,ya gönderemezsiniz ya da bedelini bir şekilde mutlaka ödersiniz.
 

ayşe çelik

Üye
bişe sorcam ya faturası fazla gelen varmı ve gönderrken mesajı kampanya kodu diyor yardmcı olun ltfen acill :(*????
 

romeo632

Üye
nasıl itap ederiz üyeliği
 

mesken73_73

Üye
ben üye oldu ama hala mesaj yollamıyorumacıl lütfen biri göstersın bana
 


Üst Alt