PC den anlayan yardımcı olurmu lütfen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdfgh98

Üye
    Konu Sahibi
PC den anlayan yardımcı olurmu lütfen ?
Arkadaşlar benim sistemim şöle :

İşlemci : Pentıum(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.70GHz ( 32 Bit )
Ekran kartı : ATI Radeon HD 3400 Series Sanırım 512 Mb
Ram : 2 GB
Arkadaşlar benim ekran kartı kötü galiba çünkü hiç bi oyunu doğru düzgün kaldırmıyo en düşükte oynamak zorunda kalıyorum bana önerdiğiniz ekran kartını fiyatıyla birlikte söylerseniz mutlu olurum en iyisini almak istiyorum bide ekran kartı alınca mecburen güç kaynagınıda değiştirmem lazım çünkü 300 W yetmiyceğini düşünüyorum . Güç kaynagı olarakta ne almamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

Adilx05

Adilx05

Üye
512 Mb Ekran Kartıyla Zaten 2008den Sonraki Oyunları Oynaman Zor Sen 2 Gblik Falan Bi Ekran Kartı Bide 500 Wlik Falan Bi PSU Al Sorunun Kökten Çözülür :oke:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ya bende 512 mb 9600 Gt Sparkle ekran kartı var, 750Watt Gaming Psu su ile Crysis 2 yi bile iyi kaldırıyor. hatta battlefield i minimumda sorunsuz oynadım.

asdfgh98

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama bnm isteiğim call of duty mw3 , kaldırmadı ekran kartı .d yoksa crysis 2 yi falan kaldırdı sorunsuz oynadım (:

----------Eklendi @ 23:02:19 ---------- Yazıldı @ 23:01:50 ----------

Yanlız 2 gb lık ekran kartını ana kart kaldırcak mı ?

----------Eklendi @ 23:03:03 ---------- Yazıldı @ 23:02:19 ----------

ASUS P5KLP-AM dı yanlış hatırlamıyosam

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş ekran kartı kötü tamam ama bir oyun için masraf yapmaya değmez bu sisteme
bekleyin dolar düşerse sizde para biriktirin yeni bir pc toplayın kendinize
..
eski kasaya yeni ekran kartlarını uyduramazsınız hani tamam olur ancak psu yetmez anakart desteklemez herhangi bir sorun yüzünden verdiğiniz parada boşa gider
iyi bir ekran kartı lazım oda 250 tl den aşagı olmaz zaten kasa 300 tl gereksiz olarak para harcamayın

çoook merak ediyorsanız 10 TL verin gidin int kafede oynayın 10 saat sürmez yani oyunu bitirmek :)

asdfgh98

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bnde öle istiyorum yeniden bi bilgisayar toplamak istiyorum ama babam izin vermiyo bna ztn lazım olan tek şey ekran kartı 1 gb lık bi ekran kartı yeter de artar bna sizden tek istediğim bna güzel bi ekran kartı sölemeniz fiyatıyla birlikte .

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
HD4670 GDDR2 1GB 128Bit ATI Radeon DX10.1
GF GT220 2GB 128bit DDR2 PCI-E
PALIT 9600GT (128Bit)1GB DDR2 TV DVI 16X

Thermaltake TR2 Rxpower 550 Watt 14 Cm Fanlı PSU W0134R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...