PC Companionda Xperia S ile sorun yaşıyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrholiqan

Üye
    Konu Sahibi
PC Companionda Xperia S ile sorun yaşıyorum yardım
Öncelikle merhaba ,
3 gün önce xperia s aldım dün telefonu bilgisayara bağlamaya çalıştım , kabloları taktıktan sonra telefon ekranında " pc companion yazılımı " başlıklı bişey çıktı bende yükle dedim ama bilgisayara yükleyemedi bende sony mobile'in internet sitesinden indirdim ve kurdum , kurarken bu arada telefonu bilgisayar kamera donanımı olarak gördü ve yükledi . PC Companion'u yükledikten ve açtıktan sonra yukarıda bağlı telefonun olmadığını söylüyordu bende bağlamak için " nasıl bağlanır ? " seçeneğine tıkladım ordan usb ile seçeneğini seçtim ve 30 saniye beklememi ve beklememin sonunda bağlantı kurulamazsa bağlantıyı kesip yeniden kurmamı söyledi ve bağlantıyı kuramadı bunun üzerine bağlantıyı kestim ve tekrar kurdum yalnız gene aynı durum oldu . belki düzelir diye bu sabah pc companionu sildim tekrar geri yükledim gene aynı şey burdan arkadaşların çözümlerine baktım derdime çare bulamadım .
telefon bilgisayarı görüyor , bilgisayarda telefonu kamera olarak görüyor yanlız program telefonun bağlı olmadığını öne sürüyor .

yaşadığım durum tamamen bu telefon şu anda bilgisayara bağlı ve şarjı doluyor kabloda bi sorun olduğunu düşünmüyorum . Sorunum ne olabilir ? Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan olduysa yardım ederse çok sevinirim .

- - - Eklendi - - -

yokmudur aynı sorun ile karşılaşan
 


denizci535

denizci535

Üye
usb hata ayıklamayı işaretle dene
 
  • Beğen
Tepkiler: Mrholiqan

Mrholiqan

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol arkadaşım , 4 gündür araştırıyordum sorunuma çözüm buldun çok sağol
 
denizci535

denizci535

Üye
rica ederim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt