Pc çok kasıyor yardım :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlarınız için :) Allah razı olsn :D

futbol123

futbol123

Üye
ya ben anlamam ondan ama 1 tane ram griş var onu nasıl anlyacam :D
2 slot vardır biri doluysa 1gb lık ram vardır ve ramin frekansına bak ona göre ram alman lazım aynı frekans olucak everest programından bakarsın :)
Pentium D çok kötü bi seri.
Çift çekirdek olmasına ragmen pentium 4 HT daha iyi performans sunuyordu.Frekansı da düsük zaten.
Ekran kartından da yardım gelemeyince 2-3 gb ramle an fazla chrome da bol sekme ile dolasırsın kasa kasa baska ise yaramaz :D
Kötü bir seri olduğu falan yok p4 serisine fark atmış.Kötü dediğin işlemcinin 64bit desteği var p4 lerde varmı bu destek? birtek google chrome değil diğer tarayıcılarıda çok rahat açar ;) eski oyunlarıda açar gta san. vice. cs nfs eski serisi

---------- Eklendi @ 01:16:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:21 ----------

Sinir eder de sen yine de dene sansını madem ama pek umut baglama :D
Yaw rami düşük tabi kasar 2gb ram olursa Kasmaz kesinlikle.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederm herkse :) yarın çalşcam uyumam lazım ii geceler :))))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
P4 lerde 64 bit destegi var.
Kendim bile karsılastırma fırsatım oldu P.Dual berbat.Zaten Windows 7 ve vista da P4'e daha çok islemci puanı veriyo.
Denediklerim P4 3.6 ghz HT Pentium Dual 2.8 ghz.P4 3.6 hala masaüstü pc'm olarak duruyo ve içinde windows 7 64 bit ultimate var.

futbol123

futbol123

Üye
çok teşekkür ederm herkse :) yarın çalşcam uyumam lazım ii geceler :))))
İyi geceler :)

---------- Eklendi @ 01:23:41 ---------- Yazıldı @ 01:19:41 ----------

P4 lerde 64 bit destegi var.
Kendim bile karsılastırma fırsatım oldu P.Dual berbat.Zaten Windows 7 ve vista da P4'e daha çok islemci puanı veriyo.
Denediklerim P4 3.6 ghz HT Pentium Dual 2.8 ghz.P4 3.6 hala masaüstü pc'm olarak duruyo ve içinde windows 7 64 bit ultimate var.
p4 lerde yokki 64bit desteği link atarmısın? ve p4 ler tek çekirdeklidir :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Olmaz olur mu daha yeni format attım ona 64 bit 7 :D
Bende ki cedarmill en yeni en son sürüm 3.6 ghz 64 bit ve 65 nm :D

---------- Eklendi @ 01:39:32 ---------- Yazıldı @ 01:36:15 ----------

Yeni seri Pentium 4 işlemciler Intel'in EM64T (Extended Memory 64 Technology) desteğiyle 64 bit çalışabiliyor. Intel'in 64-bit eklentileri AMD'nin komut setiyle bütünüyle uyumlu ve yakında kullanıma sunulacak 64-bit'lik Windows XP Pro sürümü iki işlemci ailesinde de sorunsuz çalışacak.

7 senelik haberden alıntı :)

futbol123

futbol123

Üye
Olmaz olur mu daha yeni format attım ona 64 bit 7 :D
Bende ki cedarmill en yeni en son sürüm 3.6 ghz 64 bit ve 65 nm :D

---------- Eklendi @ 01:39:32 ---------- Yazıldı @ 01:36:15 ----------

Yeni seri Pentium 4 işlemciler Intel'in EM64T (Extended Memory 64 Technology) desteğiyle 64 bit çalışabiliyor. Intel'in 64-bit eklentileri AMD'nin komut setiyle bütünüyle uyumlu ve yakında kullanıma sunulacak 64-bit'lik Windows XP Pro sürümü iki işlemci ailesinde de sorunsuz çalışacak.

7 senelik haberden alıntı :)
Zaten 2gb lık rame 64bit kurman hata yavaş çalışır makine 32bit kurarsan hızlanır.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
32 den her türlü daha iyi çalısıyo bence.Özellikle chrome,firefox,opera gibi tarayıcıların soguk açılıs süreleri 32'den daha iyi..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4639136]
eminmisin?
[/QUOTE]

Emininim tabi hocam ram ile ne alkası var 64 bitin?
Ha 2 olmus ha 4.Önceden 3 gb'a kadar okurdu 32 bit,vista ve windows 7 bu sorunu aştı diye biliyorum.
Bundan baska da alakası yok bit ile ramin.64 bit olmayan uygulamalar sorun çıkartır mı demek istiyosun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt