PC bohu yidi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
PC bohu yidi :D
elektirikler gitmişti. Pcde kapandı. geldiğide ise pc yi açtığım andan itibaren belli bir süre sonra kapanıyor. onarma bile yapamıyorum. İşin ilginç tarafı windows zarar gördü desem biosda iken bile kapanıyor.

- - - Eklendi - - -

sorunu buldum pc ısısı 65 dereceye çıkmış

ani elektrik gitmelerinde bilgisayar zarar görmekte , buna çoğu parça dahil olur hard disk,ram,bios v.s şu akım koruyucu çoğaltıcı cihazlardan tavsiye ederim

Konu Sahibi
44 e düştü cpu normale döndü %1~%3

En ucuzundan güç kaynağı bile alsan öyle sorunlarla karşılaşmazsın

PriZm

Üye
benim pc 70 dereceye kadar çıkıyor bir sorun yok seninki çabuk pes etmiş

Joker.

Üye
laa sizin pcler delirmiş bende bir program var 115 derece rekorum ve kapanmadı .

Konu Sahibi
laa sizin pcler delirmiş bende bir program var 115 derece rekorum ve kapanmadı .

Pronun doğru söylediğini nerden biliyorsun.? 100 derecede yanması gerekiyor.
ben program ile ölçmüyorum.(ve güvenmiyorum) Açılışta bios ekranında çıkıyor.

PriZm

Üye

Pronun doğru söylediğini nerden biliyorsun.? 100 derecede yanması gerekiyor.
ben program ile ölçmüyorum.(ve güvenmiyorum) Açılışta bios ekranında çıkıyor.
bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker biraz sallamış gibi

Konu Sahibi
windows 7 ne kadar ram yiyiyor acaba

~N.A.W.Y~' Alıntı:
bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker biraz sallamış gibi

cpular 120 bile olur fan var sonucta
youtubeye bak bi adam fansiz overclocklu cpu calistiriyor masa deliniyor

PriZm

Üye
cpular 120 bile olur fan var sonucta
youtubeye bak bi adam fansiz overclocklu cpu calistiriyor masa deliniyor
120 olmasının imkanı yok.zaten 85 derece üstüne çıktığında pc direkt kapanır.bir daha açılmaz.ben pek inanmıyorum 120 dereceye çıkacağına.

birtek pc donanımı olarak 120 dereceye çıkabilecek iki ekran kartı var.HD4850-HD4870

Joker.

Üye

bir CPU affedersin ama k*ç*nı yırtsa en fazla 85 dereceye çıkar.dahasında yanar.Joker
biraz sallamış gibi

Valla ben programın yalancısıyım nerden dereceye bakıcam biriniz söyleyimde gerçeyi öğtenem hangituşa basıcam

PriZm

Üye

Valla ben programın yalancısıyım nerden dereceye bakıcam biriniz söyleyimde gerçeyi öğtenem hangituşa basıcam
Speedfan programı genelde doğru gösterir ama en doğru sonuçlar her zaman bios ekranında görünür

Joker.

Üye
bios açmyı söyler misin

PriZm

Üye
bios açmyı söyler misin

Off

Pc ilk ekran geldigi andan itibaren F1 veya Delete tusuna arka arkaya bas.bu iki tustan biri genelde bios ekranını acar.

Dikkat:eger bu isleri bilmiyorsan bios ekranında ne yaptıgına dikkat et.ufak bir yanlısında pc'yi gümletebilirsin.voltaj bolumlerine bulasma.

Joker.

Üye
Hımm o ekranmı o karşıma geldiğinde hep esc ile çıkarım derece nerde yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...