PC Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
PC Açılmıyor
Kasanın düğmesine basıyorum açılma sesi geliyor bir kaç saniye sonra kapanıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. ne yapmam gerekir? yardım lütfen.

Arkadan Kabloyu Sök 5 10 Sn Bekle Tekrar Tak Düğmeye Bas Eğer Yine Aynısını Yapıyorsa Donanımların Birinde Problem Vardır Gücü Kesiyor Olabilir Kullandığın Sistem Değilmi Değiğşiklik Yapmadın?

kondansator degistirek derken yakmayin tamamen devreyi yapmisligim var cunku lehmlerken devreyi fazla isidan yakmistim
O Dediğin Şey Pclerdeki Değiştirmede Olmaz Çünkü PCdekilerin Değeri DÜşük Fakat Voltajları 400 V Dan Aşaği Olmadığı İçin O Söylediğin Münkün Değil Senin Dediğin Olay Küçük Devrelerde Olur

exp_l0it

Üye
dogrultucu devresinde yapmistim, ortada bir kondansator vardi da

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
evde değilim bir süredir. eve gidince ilk tavsiyeden başlayarak uygulamaya çalışacağım. ilginiz için teşekkürler. @DarkredBlue61
@cihanata_1

Tepkiler: cihanata_1 ve DarkredBlue61

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Yine aynısını yapıyor. Hangi donanımda problem olabilir? Evet, kullandığım sistem. Bir değişlik yapmadım.

@cihanata_1

hiç anlamıyorum bu işlerden. ne yapmam lazım?
Güç Kaynağının İçini AÇman Gerek Yada Tamirciye Ver O Halleder Büyük İhtimalle Güç Kaynağinda Sorun Vardır Pc Eskimi? Kaç Yıllık 4 5 Üzeriyse Gitmiş Olma İhtimali Yüksek

Tepkiler: cihanata_1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...