Pc açılmıyor YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Pc açılmıyor YARDIM !!!
arkadaşlar pcyi açma düğmesine bastıktan sonra anakart markası ve dolan windows ekranı geliyo hoşgeldiniz yazmadan mouse imleci gözüktükten sonra sinyal yok hatası alıyorum pc eski p4 1gb ram ve ati radeon 512mb 64 bit bi ekran kartı var yardım ederseniz sevinirim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sinyal yok yazdığına göre monitör de sorun var ya da ekran kartında

- - - Eklendi - - -

sinyal yok yazdığına göre monitör de sorun var ya da ekran kartında

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
normal açıldığında bilgisayayr hoş geldiniz yazısında sinyal yok veriyo ama güvenli modda açtığımda bi sıkıntı yok ekran gayet iyi çalışıyo anlayamadım :bilmm

bayon

Üye
ekran kartı driverini güncellemeyi dene bi şekilde

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
şu da mümkün. Bilgisayarının görüntü çözünürlüğünü ekran kartının kaldıramayacak durumuna gelirse windows açılmaz. Bunun için güvenli mod da başlat masaüstü sağ tık özelliler ayarlardan çözünürlüğü en düşük yap.

Uhops

Uhops

Üye
şu da mümkün. Bilgisayarının görüntü çözünürlüğünü ekran kartının kaldıramayacak durumuna gelirse windows açılmaz. Bunun için güvenli mod da başlat masaüstü sağ tık özelliler ayarlardan çözünürlüğü en düşük yap.

benim niye aklıma gelmediki. En mantıklısı bu. Ekranda screen mode not support gibimsi bir yazı çıkıyormu?
Eğer sorun buydu o yazı çıktıktan bi süre sonra windowsun açılış müziği gelir.

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
güvenli modda açtığımda driverlar çalışmıyor silliniyor sonra ekran çözünürlüğü fulde duruyor gene bişi olmuyor ama normal başlayınca hoşgeldiniz yazısı gelmeden mouse imlesi sonra kumsaati geliyo sonra ekran kesliyo no sinyal fiyoo

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
çözünürlüğü en düşük yapıp normal açmayı deneyeceksin. O olmassa vga girişini onboard a takacaksin öyle deneneceksin eğer yine olmadı windows cd si takip onarmayı deneyeceksin

Uhops

Uhops

Üye
Veya üst çözünürlükleri destekleyen bi monitör/tv bul kabloyu ona tak sonra çözünürliüğü monitörünün desteklediği bi biçime getir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güvenli modda açıp ekran kartı sürücüsünü kaldır

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisyar 6 senelik onboard girisi yok yada ben bilmiyorum monitorum yeni lcd monitor fhd zaten oda sikinti cikarmaz ekran cozunurlugunu en dusuge getirip acmaya calistim ama gene olmadi

- - - Eklendi - - -

sinyal yok demeyi kesti bu seferde parlak siyah bir ekran var ? nedenini hala çözemedim :(

Uhops

Uhops

Üye
Bilgisyar 6 senelik onboard girisi yok yada ben bilmiyorum monitorum yeni lcd monitor fhd zaten oda sikinti cikarmaz ekran cozunurlugunu en dusuge getirip acmaya calistim ama gene olmadi

- - - Eklendi - - -

sinyal yok demeyi kesti bu seferde parlak siyah bir ekran var ? nedenini hala çözemedim :(
Parlak syah ekran :hmmm
Bilgisayarında gerekli bişey yoksa format cd'n falan varsa format at gitsin.

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
annemgil yanlışlıkla biosu oynamış baktığımda böleydi oc ekranı sizce ondanda kaynaklanıyo olabilirmi tekrar autoya aldım ama gene olmadı

Uhops

Uhops

Üye
annemgil yanlışlıkla biosu oynamış baktığımda böleydi oc ekranı sizce ondanda kaynaklanıyo olabilirmi tekrar autoya aldım ama gene olmadı
Biostan anlamıyorum ama bende cpu frequancyı 200 yapmıştım heralde işlemcim 2,20 den 2,21 olmuştu nası oldu bende anlamamışyım. amercan megatranges bölümünde (ilk açılış) öyle yazıyordu :D

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
bence ekran kartında bi problem yok gibi duruyo formattan sonra direk açılıyo ama reset attıktan sonra gene ayunı problem baş gösteriyo

MazizYLDRM

Üye
Beyler benimde bi sorunum var ama konu açamıyorum yeni açtığım için. Driverim intel r hd graphics family toplam ekran belleği 1664 mb ama oyunlar 32 mb diye görüyor anlayamadım gitti?

Uhops

Uhops

Üye

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
hepsini kurdum ayarı verdim kurmasam bile böle hiç sıkıntı vermezdi sonuçta açılırdı

Uhops

Uhops

Üye
hepsini kurdum ayarı verdim kurmasam bile böle hiç sıkıntı vermezdi sonuçta açılırdı
Driverde bi sorun olabilirmi ? :hmmm
benimde ağ kartı driverini yüklediğim zaman mavi ekran veriyordu başka yerden kurdum driveri düzeldi.

bayon

Üye
senin yapman gereken bence ekran kartını anakarttan sökmen ondan sonra monitörü de kasanın kendi ekran kartına bağlayıp öyle denemen birde