Uhops Üye gabriel4212' Alıntı: senin yapman gereken bence ekran kartını anakarttan sökmen ondan sonra monitörü de kasanın kendi ekran kartına bağlayıp öyle denemen birde Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın kartı onboard'dı yanlış hatırlamıyorsam.
gabriel4212' Alıntı: senin yapman gereken bence ekran kartını anakarttan sökmen ondan sonra monitörü de kasanın kendi ekran kartına bağlayıp öyle denemen birde Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın kartı onboard'dı yanlış hatırlamıyorsam.
bayon Üye ya biosunu güncellemeyi deneyin birde. yada bios pilini çıkartıp takın sonra ramleri çıkartıp takın ne biliyim termal macunun kontrol edin
ya biosunu güncellemeyi deneyin birde. yada bios pilini çıkartıp takın sonra ramleri çıkartıp takın ne biliyim termal macunun kontrol edin
ArifYılmaz42 Üye Konu Sahibi ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız
ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız
Uhops Üye ArifYılmaz42' Alıntı: ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız Genişletmek için tıkla ... Onboard yok anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı.
ArifYılmaz42' Alıntı: ekran kartı harici ama anakartta onboard yok işte arkadaştan parçalarını alıp sorunun nerde olduğuna bakıcam bayram sonu inş yaparız Genişletmek için tıkla ... Onboard yok anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı.
ArifYılmaz42 Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Onboard yok anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı. Genişletmek için tıkla ... sende bizi cahil belledin kardeş yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın
Anti-Okul' Alıntı: Onboard yok anakartın kendisinde ekrana taktığım(pinli, kendinden vidalı genelde mavi renkli) kabloyu takacak yer var mı. Genişletmek için tıkla ... sende bizi cahil belledin kardeş yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın
Uhops Üye ArifYılmaz42' Alıntı: sende bizi cahil belledin kardeş yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın Genişletmek için tıkla ... oNBOARDSIZ PC OLRMU YA :d
ArifYılmaz42' Alıntı: sende bizi cahil belledin kardeş yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmini çektim en alttaki harici ekran kartından başka girişi yok anakart markasa asus p5glx olması lazım onboard yok yani anlayacağın Genişletmek için tıkla ... oNBOARDSIZ PC OLRMU YA :d
ArifYılmaz42 Üye Konu Sahibi aynn bende dedim ama o zamanlar 12 yaşında ve pcden gram anlamayan gta vc oynamak gibi bi hayalim olan bi çocuktum ne biliyim onboardı
aynn bende dedim ama o zamanlar 12 yaşında ve pcden gram anlamayan gta vc oynamak gibi bi hayalim olan bi çocuktum ne biliyim onboardı