Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc acilirken takilio
Sponsorlu Bağlantılar
DDorlion
Üye
Konu Sahibi
pc acilirken takilio
Selam maxicep ailesi arkadasimin bilgisayari masaustu durdukyere mause calismamaya baslamis oda pcyi kapatmis acmaya kalkmis acilirken format atilacak yere gelmedn takilio ne yaparsn yap ilerlemio ne olmus olabilir nasil cozeriz problemi ?
Van Hohenheim
Üye
bendede oluyordu. Benim işlemcinin soğutucusu yarım çıkmış geri taktım düzeldi. Belki seninde çıkmıştır kontrol et
DDorlion
Üye
Konu Sahibi
yani fanimi sokup takiym
Van Hohenheim
Üye
fan nasıl bir fan yani 4 taraftan takmalı mi
DDorlion
Üye
Konu Sahibi
4 tarafli derken
Van Hohenheim
Üye
şunun gibimı. 4 tarafında geçirecek yerler var images.gittigidiyor.com/7395/islemci-sogutucu-islemci-fani-1366-soket-i7__73953215_0.jpg
bundan degil kare seklinde fan ufak 4 tane civatayla baglaniyor
Van Hohenheim
Üye
benimki öyleydi o çentiklerden iki tanesi çıkmıştı açılırken donuyordu taktım düzeldi. Sende kontrol et fani . Donmalar genelde işlemcinin çok ısınıp kendini kapatmasından olur.
DDorlion
Üye
Konu Sahibi
peki bi kontrol ediym saol
- - - Eklendi - - -
Olmadi
Uhops
Üye
Benimki mandallı ben mandalı oynadıydım fakat sokmedim sadece mandalı açıp kapadım ve pc çoooook yavaş badsectörden şüpheleniyorum fakat benimde işlemcide sorun olabilirmi