Pazar günü için ilginç planı olan içeri atlasın

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
yarın denize girmeye ne dersin:islik

minoo

minoo

Üye
Bence gel bize, börek falan yaparız :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

Biz senle yanyana gelirsek yapacağımız tek şey akşama kadar uyumak diyor içimden bir ses :ehe

yok senle bır olursak daha farklı seyler yaparız ..bırılerını cekıstırırz mesela:ehe

minoo

minoo

Üye
Oooo :eller: doğru dedin :eller:

arslansem

arslansem

Üye
Tuvalet temizliğini pazara bıraktım nasıl fikir :d:

minoo

minoo

Üye
Zenco iğrençsin :D

Birazdan Tuğçe ile buluşcaz biz Buket. Bak yakın olsan sen de gel derdim :D

arslansem

arslansem

Üye
Zenco iğrençsin :D

Birazdan Tuğçe ile buluşcaz biz Buket. Bak yakın olsan sen de gel derdim :D

Temizlik imandandır pino ne iğrenci farklı bi düşünce arıyordu söyledik işte :d:

minoo

minoo

Üye
Ne yani tuvalet mi temizlesin kız :D

arslansem

arslansem

Üye
Ne yani sizle buluşmaya mı gelsin kız :ehe benim fikrim daha iyi be :zuhaha:

minoo

minoo

Üye
Hadi ordan :D

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar .bu güzel ilginç fikirleriniz sayesinde hiç canım sıkılmadı.güzel bir pazar geçirdim.
dün gecede talihsiz bir kaza oldu bilgisayarım gece yanmaya başladı tutuştu.:kop:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:ehe geçmiş olsun :D
ne yaptın bugun bari anlatta herkez boşa konuşmadıgını bilsin :islik

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
:d:
:ehe geçmiş olsun :D
ne yaptın bugun bari anlatta herkez boşa konuşmadıgını bilsin :islik

saol codeys.
gece yazışıyodum fan eror yazdı sonra kapandı açıldı.sonrada kablo kokusu geldi bidaha çalışmadı.servise vereceğim yarın.iş yerindeki laptop onu getirdim.
neyse bugün 11 de kalktım kahvaltı yapıp çarşı mağaza gezdim kendimi ödüllendirip bişiler aldım.fiyat araştırmasıda yaptım.konu açıp fiyatları vereceğim.:d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye

saol codeys.
gece yazışıyodum fan eror yazdı sonra kapandı açıldı.sonrada kablo kokusu geldi bidaha çalışmadı.servise vereceğim yarın.iş yerindeki laptop onu getirdim.
neyse bugün 11 de kalktım kahvaltı yapıp çarşı mağaza gezdim kendimi ödüllendirip bişiler aldım.fiyat araştırmasıda yaptım.konu açıp fiyatları vereceğim.:d:
güzel fırsattan ıstıfade etmen :D
açmaaaa ban yersın reklam yapmaktan :ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
:d:tamam açmam.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
e yanı ama yabancı magaza adı ise sorun olmaz galiba bende bilmiyom ene iyisi dene sen sonuçta ögrenırız :ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye

saol codeys.

Dediğimi mi yaptın :D

Üst Alt