Pazar günü için ilginç planı olan içeri atlasın

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
söylüyorum yapmassan :catcat: :dry: :D
_sabah 8'de kalk elini yüzünü yıka.
_eşortmanlarını yada rahat etcegin ne varsa giyinip disarı çık,
ve mp3 çalar al yanına ve yürüyüşünü yap yada koşmana keyfınce.
_1 saat olduktan sonra eve marş marş.
_yıkan.
_kahvaltını yap.
_sonracıgıma zaten saat uçmş olur.
_sinamadan güzel bir aşk filminden bilet al.
ve akşam olunca sinemadan önce kendine güzel bir yemek yapıp ye ama yok bugun şımarık olcam dersen hazır dişardan ye .sonra hemen sinemaya patlamiş mısırını al ye filim bittimi eve gel uyu :) ben bunu yapardım :)
sanırım en parlak fikir bu.gerçi fikir sayılmaz ama:aha:olsun yinede güzeldi.teşekkürler codeys

CoDeYs

CoDeYs

Üye
rica ederim bak yapmıcaksan çok ayıp edersin okdar yazdım yani :D

TheRkuT

TheRkuT

Üye
Zamanınız oldukça derneklere gidin, insanlarla diyaloglarınızı geliştirin, fikir edinin. Hatta işitme engelliler derneklerinde ücretsiz işaret dili kursları verilmekte ona gidin. İşitme engelli birisinin öyle zamanları oluyor ki kimseye ifade edemiyorlar kendilerini böyle bir zaman geldiğinde siz oradaysanız o kişinin kendini ifade edebilecek birini bulduğu için yüzündeki tebessümü hiçbir yerde bir daha karşılaşamama ihtimaliniz var.

Dünya birbirimizi anladığımızda çok daha güzel bir yer olacaktır. Bu önerimi kısıtlı tutmayın akıllarınızda, doğa derneklerini de göz önünde bulundurun. Çünkü doğa bizim için en iyisini yapıyor ama biz onun için hiçbirşey yapmıyoruz. Saygı duymuyoruz, teşekkür bile etmiyoruz...

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Zamanınız oldukça derneklere gidin, insanlarla diyaloglarınızı geliştirin, fikir edinin. Hatta işitme engelliler derneklerinde ücretsiz işaret dili kursları verilmekte ona gidin. İşitme engelli birisinin öyle zamanları oluyor ki kimseye ifade edemiyorlar kendilerini böyle bir zaman geldiğinde siz oradaysanız o kişinin kendini ifade edebilecek birini bulduğu için yüzündeki tebessümü hiçbir yerde bir daha karşılaşamama ihtimaliniz var.

Dünya birbirimizi anladığımızda çok daha güzel bir yer olacaktır. Bu önerimi kısıtlı tutmayın akıllarınızda, doğa derneklerini de göz önünde bulundurun. Çünkü doğa bizim için en iyisini yapıyor ama biz onun için hiçbirşey yapmıyoruz. Saygı duymuyoruz, teşekkür bile etmiyoruz...

teşekkürederim:oke:

Mert

Mert

Üye
Derbiyi izle:D

Starsley

Bu derbi kaçmaz :D

minoo

minoo

Üye
En güzel fikir Tuba'nın..yat uyu..yani önümüzdeki pazar bunu yap.

Hkn's

Üye
şuan olduğu gibi
önümüzde ki pazarda içecem.
Tuba önce kendi uygulasın dediğini.
biz sonra uygularız.

minoo

minoo

Üye
Ben de önümüzdeki pazar yatcam!

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
bu haftada yapacak bişey yok.yine ilginç öneriler bekliyorum sizlerden.
çok sıkıldım yaa

Hkn's

Üye
bence hayatından pazar günlerini çıkar.
yokmuş gibi davran,belki o zaman dahada rahatlarsın sıkılacak birşey bulamassın en azından
pazar günü geldi ve ben yıne yapacak bişey bulamıyorum diye düşünmessin.

minoo

minoo

Üye
yokmuş gibi davran,belki o zaman dahada rahatlarsın sıkılacak birşey bulamassın en azından

:ehe
Pazartesi - salı - çarşamba - perşembe - cuma - cumartesi - pazartesi :ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi

nereye kadar kaçacağım .sence bu çözümmü.yok gibide davransam o bir gerçekki var.
okadar sıkılıyorum ki.
hayır yaz sezonu olmuş olsa sıkılmıcam.ama yaşadığım yer alanya .ve küçük bir yer.pazarları kışın in cin top oynuyor ip atlıyor.kendime uğraşacak bir şey bulamıyorum.
kitap okuyorum internet alışveriş gezinti aklınıza ne gelirse yaptım.
ben ilginç bir şey arıyorum.hediye verecem artık.bana ilginç bir fikire hediye var.:aha:

Hkn's

Üye
bu hafta pazar sabahı git 2.el bir telefon al
sonra sat.tekrar bir tane al git sat.
gelecek hafta 1 tane 2.el araba al sonra git sat.
diğer hafta 2.el internetten veya baska yerden bir pc al
sonra tekrar sat.
yada git çarşıya kendi kendine hesaplar kitaplar tut bir bankanın önüne geçerek.
acaba nasıl soyabilirim diye.bankanın içine gir araştır fiş al güvenligi takip et,en yakın nerde hangi karakol var bunları hesapla.
yok buda mı olmadı.
cuma gunu akşam yemeginden sonra geç türkiye haritasının karşısına koy elini rastgale hangi şehir çıkarsa.oraya bir gidiş dönüş uçak bileti al.
yok buda mı olmadı.
Alanya diyorsun bende sana yuh diyorum :)
yapacak çok şey vardır her zaman.

Son olarak al eline bir kagıt konu ne olursa olsun kendin hazırladığın20 25 soruluk bir anket yap,
git çarşıya onu uygula insanlar üzerinden.

minoo

minoo

Üye
Bence mağazaların önüne git, vitrinlerdeki indirim haberlerine bak.. % kaç indirim varmış ve indirimli fiyatı neymiş. Sonra indirim yapılmadan önceki halini hesapla.

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Bence mağazaların önüne git, vitrinlerdeki indirim haberlerine bak.. % kaç indirim varmış ve indirimli fiyatı neymiş. Sonra indirim yapılmadan önceki halini hesapla.
sonrada forumda konu açıp bilgilendirme yapıyım.bence çok manyak bir fikir.teşekkürederim.çılgınca bir okadar da saçma sapan ama çok hoş denicem.şimdi benden hediyeni iste bakalım.:aha:

--------------- Ekleme ---------------

bu hafta pazar sabahı git 2.el bir telefon al
sonra sat.tekrar bir tane al git sat.
gelecek hafta 1 tane 2.el araba al sonra git sat.
diğer hafta 2.el internetten veya baska yerden bir pc al
sonra tekrar sat.
yada git çarşıya kendi kendine hesaplar kitaplar tut bir bankanın önüne geçerek.
acaba nasıl soyabilirim diye.bankanın içine gir araştır fiş al güvenligi takip et,en yakın nerde hangi karakol var bunları hesapla.
yok buda mı olmadı.
cuma gunu akşam yemeginden sonra geç türkiye haritasının karşısına koy elini rastgale hangi şehir çıkarsa.oraya bir gidiş dönüş uçak bileti al.
yok buda mı olmadı.
Alanya diyorsun bende sana yuh diyorum :)
yapacak çok şey vardır her zaman.

Son olarak al eline bir kagıt konu ne olursa olsun kendin hazırladığın20 25 soruluk bir anket yap,
git çarşıya onu uygula insanlar üzerinden.

okadarda değil.bu nebiçim bir fikir yahuu.:aha:anket olayı güzel ama ilk yazdılkların çok zor.hem zamanım yok hemde param:kop:

minoo

minoo

Üye
hahah :D hesapla, sonra bana da haber ver :ehe

Üst Alt