Serhan Üye byAndroid' Alıntı: Arkadas ucuyor suanda Genişletmek için tıkla ... paypal kartı reddetti hep bende D&R daki satın alma kısmında kredi kartı bölümüne paypal kart bilgilerini yazdım aldım oldu nedense çok ilginç
byAndroid' Alıntı: Arkadas ucuyor suanda Genişletmek için tıkla ... paypal kartı reddetti hep bende D&R daki satın alma kısmında kredi kartı bölümüne paypal kart bilgilerini yazdım aldım oldu nedense çok ilginç
Alo_Azrail Üye O sorun değilde cumartesi şehir dışına gitmem gerekiyor ona geriliyorum neyse ben gidince gelirse ailem tekrar postalar kartı
O sorun değilde cumartesi şehir dışına gitmem gerekiyor ona geriliyorum neyse ben gidince gelirse ailem tekrar postalar kartı
Alo_Azrail Üye Arkadaş 16 dk dir bekliyorum ne sıra varmış arkadaş müşteri hizmetlerinde hala bekliyorum
Murdoc Massaka Üye Alo_Azrail' Alıntı: Arkadaş 16 dk dir bekliyorum ne sıra varmış arkadaş müşteri hizmetlerinde hala bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ben mail attım öyle hallettim işimi. Evde bulamamışlar beni ve merkeze göndermişlerdi. Ücretsiz olarak tekrar gönderdiler aldım bu sefer.
Alo_Azrail' Alıntı: Arkadaş 16 dk dir bekliyorum ne sıra varmış arkadaş müşteri hizmetlerinde hala bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ben mail attım öyle hallettim işimi. Evde bulamamışlar beni ve merkeze göndermişlerdi. Ücretsiz olarak tekrar gönderdiler aldım bu sefer.