Faturasız PayPal ile Kontör Satışı [Güncellendi] Süper fiyatlar!

Sponsorlu Bağlantılar

MSDarius

MSDarius

Üye
    Konu Sahibi
PayPal ile Kontör Satışı [Güncellendi] Süper fiyatlar!
Evet arkadaşlar Operatörlerin TL satışını PayPal üzerinden gerçekleştirmekteyim.

Siteyi kullanılabilirlik açısından birçok güncelleme yaptım.
Turkcell ve Vodafone TL lerini süper fiyatlarla satın alabilirsiniz! Bu fiyatlar hiçbir yerde yok!!

İşlemler 5 dakika da sonuçlanır.
Hattınıza TL yüklenmemesi halinde sistem otomatik PayPal adresinize para iadesi gerçekleştirecektir.

Bu siteden siparişinizi verebilirsiniz :

Ödeme sırasında karşınıza böyle bir ekran çıkarsa resimdeki gösterilen yere tıklayıp devam edebilirsiniz.

blastx

blastx

Üye
Evet arkadaşlar Operatörlerin TL satışını PayPal üzerinden gerçekleştirmekteyim.

Siteyi kullanılabilirlik açısından birçok güncelleme yaptım.
Turkcell ve Vodafone TL lerini süper fiyatlarla satın alabilirsiniz! Bu fiyatlar hiçbir yerde yok!!

İşlemler 5 dakika da sonuçlanır.
Hattınıza TL yüklenmemesi halinde sistem otomatik PayPal adresinize para iadesi gerçekleştirecektir.

Bu siteden siparişinizi verebilirsiniz :

Ödeme sırasında karşınıza böyle bir ekran çıkarsa resimdeki gösterilen yere tıklayıp devam edebilirsiniz.
İzlediğiniz yol insana güven vermiyor kullanılan sitede virüs olmadığına nasıl emin olalım ? Ayrıca konusmalariniz birbiriyle çelişiyor bi üçüncüsü siz durust seniz ohalde size paypaldan bakiye ücretini direkt transfer yapalım açıklama kısmına yüklenecek no ve operator yazalım bu şekilde olsun daha kolay ve güvenli olur

MSDarius

MSDarius

Üye
    Konu Sahibi
İzlediğiniz yol insana güven vermiyor kullanılan sitede virüs olmadığına nasıl emin olalım ? Ayrıca konusmalariniz birbiriyle çelişiyor bi üçüncüsü siz durust seniz ohalde size paypaldan bakiye ücretini direkt transfer yapalım açıklama kısmına yüklenecek no ve operator yazalım bu şekilde olsun daha kolay ve güvenli olur
Güvenmeyenler PM ile bana ulaşsın o zaman, ilk önce ben hattına TL yüklerim ödemeyi sonra siz yaparsınız. Ama yanlızca PayPal
Bir kere satın almayı dene siteden eğer bir sorun çıkarsa veya hattına TL yüklenmezse 2 katı kontör yollayacağım bak sorumlusu benim
Telefon numaramıda yazdım siteye

blastx

blastx

Üye
Güvenmeyenler PM ile bana ulaşsın o zaman, ilk önce ben hattına TL yüklerim ödemeyi sonra siz yaparsınız. Ama yanlızca PayPal
Bir kere satın almayı dene siteden eğer bir sorun çıkarsa veya hattına TL yüklenmezse 2 katı kontör yollayacağım bak sorumlusu benim
Telefon numaramıda yazdım siteye
Konuyu ilk gordugumde kontor almayı düşündüm fakat araştırınca bu işte bi iş var sanki uygulamayı bende indirdim fakat 8800 puan istiyor 20 TL için 122 puan veriyor tum teklifleri indirince (1 günlük teklifler için) 8800 nerde 122 nerde VPN de yok nasıl olacak kesin bi iş var bu şekilde kontör satarak hem kendinizi hemde sattinigiz kişileri riske alıyorsunuz ( bot yada hile varsa) konuya acikliklik getirseniz iyi olur

Jsnow492

Jsnow492

Üye
wix ile açılan bi siteye ödeme yapmak güven vermiyor

emrekomurkentli

Üye
En garanti 7010 ara ver talimadi paktin bitmeden tl hattina yukleniyo guzel hizmet bir yildir kullaniyorum

Üst Alt