Yaptığınız uygulama işgüzarlıktır. Evet doğru lisanslı şeklinde ifade ettim. Bunu herhangi bir korsan içerikle ilgili olmadığını güvenilir olduğunu vurgulamak için yazdım. Programın kaynağını söylemek zorunda değilim. Lakin bu konularda biraz ilgilenen bir kimse kolaylıkla bu programı PC TOOLS firmasının izni ve bilgisi dahilinde ücretsiz bir versiyonunu internetten yasal bir şekilde indirip ücret vermeden kullanabilir. Bakın bu programın verdiğiniz linkteki versiyonunu sadece satın alarak kullanabilirsiniz. Benim verdiğim program ise yine PC TOOLS firmasının ürettiği ÜCRETSİZ ve temel özelliklerini bulunduran SÜRESİZ kullanılabilen versiyonudur. Açtığım konuda ifadeyle ilgili bir problem varsa bunun için uyarı verebilirdiniz, işin kolayını yapıp kuralsız bir şekilde uyarmadan silmek işgüzarlıktır. Son olarak hiç alakası olmadığı halde yukarıdaki moderatörün yazdığı mesaj ne kadar konuyla alakasız olduğunu göstermektedir. Yazdığı mesajı aynen kopyalıyorum "C*rack, S*erial, P*atch v.s. paylaşımlar yasaktır" ifadesini bu tip bir durum varsa kullanabilirsiniz. Bu programda kesinlikle c*rack, s*erial p*atch türü bir uygulama yoktur. Bunu açtığım konudada belirtmiştim zaten...