"PAYLAŞ PAYLAŞTIKÇA"(kazanan???)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
başladı sanıp bi sürü şey ekledin tabi :))

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Fatih[Sag0]HiphoP;2012439' Alıntı:
Nasıl başlamadı ya :ah
Neyse Ben Yarışmadan Çekilmek istiyorum Diğer Yarışmacılara başarılar diliyorum :oke:

tmm sen bilirsin o zaman halille dewam ediyoruz :oke:

Perfect!

Üye
nezaman başlıcak okul açıldığında ben açamıyacam pcyi öss ye hazırlıkları hızlandırmam lazım 30 kontör için öss üniversiteden olmayalım sonra :)

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
okullardan önce:)

Perfect!

Üye
tamam ozaman

Perfect!

Üye
ya nezaman başlıcak yarışma okuların açılmasına 2 gün kaldı.

Ozan

Ozan

Admin
Diğer yarışmacılar başlamadığı için yarışma başladı ve sonlandı diyemeyiz ki ? Tek yarışmacı ile yarışma olmaz ... Unuttu sanırım herkes

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe ne yarışması bu?

halil96

halil96

Üye
Bu Yarışmaya Beni Neden Dahil Etmediler Bilmiyorum Ama Son Bir Ayda 240'dan Fazla Teşekkür Aldığımı, Çok İyi Biliyorum...:hmmm

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Diğer yarışmacılar başlamadığı için yarışma başladı ve sonlandı diyemeyiz ki ? Tek yarışmacı ile yarışma olmaz ... Unuttu sanırım herkes
herkse özel pmm attım 2kere ama sanırım kimse önemsemedi:(

Perfect!

Üye
ben önemsedim ya :)

sebastyan

Üye
polatın telefonunda calan zilsesini nasıl bulabilirim ve nasıl yükleye bilirim

Emir

Emir

Üye
Kardeşim bazı sorunlardan dokayı sitey giremedim ben aslında umursadım ama rastgelede paylaşım yapmak istemedim sadece yenileri ve iyi paylaşıcaktım ama olmadı şu an sorunları hallettim eger böyle bir yarışma daha açılırsa şüphesiz birinci ben olacam :)

petekyou

petekyou

Üye
nasıl yani

Perfect!

Üye
şuanda sen olursun tabiki bazı sorunlar bendede var mesela pc açamıyom. Tel.den olmaz

Emir

Emir

Üye
kardeşim işim çok yogun oldugundan bilgisayarlara bakmaya zamanım olmadı ve buda benim geçen ay oyun paylaşamama neden oldu ve bende şimdi bir daha yarışma olursa diyorum kendime güveniyorum birinici olacam :D

--------------- Ekleme ---------------

şuanda sen olursun tabiki bazı sorunlar bendede var mesela pc açamıyom. Tel.den olmaz
kardeş ben hem okuyorum okuldan sonrada bilgisayar şirketinde çalışıyorum benim geçen ay işler ve dersler yogundu hemde net kotalıydı ondan paylaşım yapamadım hatta ayın üyesi bile olurdum paylaşım yapsaydım pc de virüsmüvar yoksa windowsmmu çöktü yardımcı olabilirim c benim işim :D

ghost841

ghost841

Üye
30 kntr için uğraşmaya değmez :p

HAKANHHKAN01

Üye
ghost841 bakarmısn bana bi konuda yardımcı olurmsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt