mferdi Üye Evet biliyorum isim vermek istemem ama ben daha ônce kullandım şimdi lumia serisini bekliyorum kardeşim
Evet biliyorum isim vermek istemem ama ben daha ônce kullandım şimdi lumia serisini bekliyorum kardeşim
yaren_dede Üye Konu Sahibi Metalci Melek' Alıntı: bunu yapınca ayarlar alttaki üç tuşa geçiyor olmasın Genişletmek için tıkla ... yok ya sadece altbar yok oluyor
Metalci Melek' Alıntı: bunu yapınca ayarlar alttaki üç tuşa geçiyor olmasın Genişletmek için tıkla ... yok ya sadece altbar yok oluyor
yaren_dede Üye Konu Sahibi bende bilmiyorum nasıl gelindiğini yani tek seçenek Menü tuşuyla menüye dönmek
WanWan Üye Daha önceden sitede görmüştüm biri telefonu ayni n9 gibi yapmişti yana kaydirinca açik bir uygulama geliyo sonra tekrar yana kaydiriyor ana ekran sonra menu falan bunu bilen var mi??
Daha önceden sitede görmüştüm biri telefonu ayni n9 gibi yapmişti yana kaydirinca açik bir uygulama geliyo sonra tekrar yana kaydiriyor ana ekran sonra menu falan bunu bilen var mi??
mferdi Üye ewacash' Alıntı: yamayı kapayıp silince eski haline gelirmi Genişletmek için tıkla ... yamayı kapaman yeterli
ewacash' Alıntı: yamayı kapayıp silince eski haline gelirmi Genişletmek için tıkla ... yamayı kapaman yeterli