Haber Passaparola Için Geri Sayım Başladı! Beta Tester Adayları Hazır Mı?

Hagios

Üye
Ben pek fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum.Yani trello.com'da belirtilenlerden başka bir eksik çarpmadı gözüme şahsen.Çoğu şey yapım aşamasında halledilecek diyor arkadaşlar.O sorunlar halledildikten sonra kalan tek şey soru çeşitliliği.Tekrar ediyor genelde sorular.

Konu Sahibi

Soru yeterince çok, 6000 civarında soru var.
Bunların 26'şarlı kombinasyonlarını siz hesaplayın artık

Sadece algoritmada düzenleme yapılması gerekiyor.
Süre ve diğer konular önümüzdeki günlerde düzenlenecek.
O zaman test etmesi daha eğlenceli olacaktır

teAtalay

Üye
Bu hafta sonrasında bu işler tamamlanacak inşallah

Tepkiler: BrahimOkumus ve bulutsuzgece
Tester arkadaşlardan pek fazla ses çıkmadı
Arkadaşlar karşılaştığınız eksikleri, sorunları ve izlenimleri belirtirseniz geliştirici arkadaşlar ona göre oyunu şekillendirirler.

Oynamak için oynamak Emre bey passaparola ne durumda ?
Ne zaman diğer kullanıcılar erişecekler ?

teAtalay

Üye
Önümüzdeki hafta çalışmalara devam edeceğiz. Hedefimiz haftaya Açık Beta ile çıkış yapmak

teAtalay

Üye
şimdi ben merak ettim bu önümüzdeki hafta olayını bu da gta gibi olmasın2. haftaya giridk te.....

Merhabalar, oyunu üst seviye bir oyun haline getirmek için gerek yazılım grubumuz gerek destek grubumuz sürekli çalışma durumunda. Şu an için vakit veremiyoruz çünkü oyunu tam olarak çok iyi hale getirmeden yayınlamayacağız.

erknlmn

Üye
Tester arkadaşlardan pek fazla ses çıkmadı
Arkadaşlar karşılaştığınız eksikleri, sorunları ve izlenimleri belirtirseniz geliştirici arkadaşlar ona göre oyunu şekillendirirler.

benim kafama takılan hata mıdır değil midir bilmiyorum ama seviye atladınız slyatı geldiğinde tuşların bulunduğu bölgeye bastığımızda tık tık tık ses geliyor yanı tuşlar hala basmaya devam ediyorbirde ekran zaman aşımı olmadan bikaç saniye önce ekran hafif karardığında şu şekilde kalıyor oyun ve dokunmatik tepki vermiyor oyundan çıkıp girince düzeliyor
birde başlat ekranında geri tuşuna basarsak böyle kararıp kalıyor bu arada cihaz 620

csH

Üye
süre biraz daha arttırılsa daha iyi olacak gibi ve yazmaya başladığımız andan itibaren süre biraz daha yavaş ilerlese daha iyi olacağı görüşündeyim en azından 3 saniyede 1 saniye falan olabilir

Trelloya yazarsanız yada geliştiricinin epostasına mail atarsanız daha iyi olur

Tepkiler: teAtalay ve erknlmn

Rainesto

Üye
ben kullanıyorum gayet güzel elinize saglık :Tşk:

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
süre biraz daha arttırılsa daha iyi olacak gibi ve yazmaya başladığımız andan itibaren süre biraz daha yavaş ilerlese daha iyi olacağı görüşündeyim en azından 3 saniyede 1 saniye falan olabilir

Merhabalar, süre şu an için test olduğu için kısa.

Diğer bahsetmiş olduğunuz konu için de kullanıcılar bir soru için sürekli yazma haline geçip süreyi çok uzatabilirler, bu yüzden bunu yapmak istemiyoruz.

csH

Üye
o zaman sadece 3 saniye olsun yazma süresi yani yazmaya başlayınca 3 saniyeliğine sayaç dursun ve sonra tamamlanmasa bile 3 saniye içinde sayaç devam etsin öyle bişeyler işte anlatabildim mi bilmiyorum

teAtalay

Üye
Anlatabildiniz ancak süreyi zaten bunun için uzun tutacağız bu tip süre uzatmalar zararlı.

Tepkiler: csH
Beta Tester olmak için mail adresimi dm ile yazdım. Yükleme yapınca oyun ile ilgili fikirlerimizi ve eksiklikleri yazarız.

Tepkiler: teAtalay

teAtalay

Üye
Cevaplandı.

Tepkiler: Aybin.Kilic
Üstadım resim yükleme ilgili bir sıkıntım var. Twitter üzerinden resimleri linklesem sorun olur mu?