teAtalay
Üye
-
Konu Sahibi
-
ÖncelikleBence harflerin arasına temsili bir yarışmacı konmalı. Veya hangi harfte ise ortada o harf olmalı(yuvarlağın içi).
Biliyorum şu an için olamaz belki ama sesli yanıtta fena olmazdı
Maalesef anlayamadım isteğinizi, biraz daha açıklayabilir misiniz?
Görsellik bakımından alfabedik şekilde sıralanan harflerin arasına temsili yarışmacı ya da anlaşılabilir olması için hangi harfte ise o ortada gösterilebilir(o boşlukta).2.ise sorulara sesli yanıtla cevap verme.
Valla çok güzel düşünce öncelikle tebrik ederim sizleriUygulama çevrim içi olacak sanırım o açıdan iyi olur çünkü o kadar büyük bir database'i çevrim dışı kullandırtmak zor olur kanımca. Benim için kelime haznesi geniş olsun, live tile uyumlu olsun bir de arayüzde modern arayüzle uyumlu olsun yeter Az şey istedim değil mi? Çok çok kolay gelsin ikinize de.
- - - Eklendi - - -
Valla çok güzel düşünce öncelikle tebrik ederim sizleriUygulama çevrim içi olacak sanırım o açıdan iyi olur çünkü o kadar büyük bir database'i çevrim dışı kullandırtmak zor olur kanımca. Benim için kelime haznesi geniş olsun, live tile uyumlu olsun bir de arayüzde modern arayüzle uyumlu olsun yeter Az şey istedim değil mi? Çok çok kolay gelsin ikinize de.
Bir diğer önerim ise biz kullanıcıların sizlere oyunun yapısına göre soru gönderebilmesi.
Live tile'da mesela oyunu yarıda bırakıp çıktıysak kaldığımız yeri belirten bir şey görünebilir v.b. tam olarak şu anda aklıma bir şey gelmiyor açıkçasıArayüz de uygulama içi menü geçişlerinde veya oyuna başlarken çıkarken şu anda wp8 arayüzündeki geçiş şekilleri, karoların hareketleri v.b. tarzda şeyler yapılabilir mesela. Hatta kullanıcının kendi seçebileceği yani fotoğraf albümlerinden seçebileceği resimleri arka plana atma, birkaç tane resim seçip belli zamanlarda otomatik değişme v.b. özellikler eğer mümkünse yapılabilir. Şimdi aklıma geldi bu live tile olayında en yüksek yaptığımı skoru mesela gösterebilir veya bu tarzda sayısal bilgileri. Eğer online modu da olacaksa, listemizdeki kişilerden gelen bildirimler veya uygulamadan gelen bildirimler görünebilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama tabi bunların yapılabilirliği ne kadardır onu hiç bilemeyeceğim, o konuda patron sensin
Üst üste belli bir sayıda cevap verince +bonus verebilirsiniz.Zaman bonusu veya puan.
öncelikle uğraşlarınız içinbunun için ilk iş olarak uygulamayı yayınlarsanız bizler siz geliştiricilere daha çok yardımcı olabiliriz. orada deneyip görerek, ihtiyaçları hissederek sizi bilgilendirmek daha iyi olur
İlk sürümü dediğiniz gibi beta tarzında çıkartırız, denersiniz, bizlerle önerilerinizi paylaşırsınız. Ancak beta için de yine size danışalım istedik, belki ön istekler vardır diye.
bütün geliştiriciler böyle olsalar ya
bütün geliştiriciler böyle olsalar ya
Öncelikle oyun için teşekkürler ve uğraşlarınızda başarılar diliyorum.Bence harfler yuvarlak içinde değil de kareler içinde olabilirler live tile misali.Ve de oyunda hangi harfteyse sıra o harfe tıkladığınızda o harf ortaya doğru kayarak ve büyüyerek gelip ortada ters dönerek karonun arka yüzünde soru yazılı olabilir.Yapılabilirliği var mıdır bilmiyorum ama ara yüze uygun olacağını düşünüyorum.Cevap girişi içinse aklıma bir şey gelmedi maalesef.
- - - Eklendi - - -
Aynen katılıyorum
MS farklı klavye modlarına izin verse aslında bu eskiden vardı hatta hala da var elle/kalemle harfleri çizerek cevaplama falan olsa çok değişik olurdu. Gerçi ne kadar kullanıcıyı yorar veya yarar sağlar kullanmadan bir şey söylemek pek olası değil sanırım.Yani yazmaktan yanasınız, bize de en mümkünü yazmak geliyor ancak kullanıcı için klavye kullanımı zor olacaktır. Alternatif çözüm arıyourz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?