okancan26
Üye
pasaport kaydı ve garantiyle ilgili bilgisi olanlar...
samsung galaxy s2 almayı dusunuyorum ve yurt dısından alıcam ucuz olması nedenıyle sanalpazar.com da uygun fıyata war ama satıcıyla kısa bı msjlastık ve tam olarak anlayamadıgım konu var.yazısma boledir.yurt dısından gelmesını lazım ılla telefonu kaydettırecegımız kısı forumlarda 30 gun ıcınde kayıt fln demıslerde kafam karıstı benimde.
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
05/02/2012 15:32:21 | samsung galaxy s2 |
| hocam kutunun içinde çıkan garnti kitapçığı var türçe de yazıyur türkiyede geçerlidir servisi istanbuldadır uluslar arası garantileri geçerli olması lasım kutuludur | |
|
05/02/2012 13:30:04 | samsung galaxy s2 |
| anladım.garantisiz bir urun almak ıstemıyorum en azından yut dısı garantısı olsun peki ben bı pasaport buldum akraba , eş ,dost dan mesela onların pasaportu war ama yurt dısına cıkmamıslar hıc mesela olmuyor deılmı olede baska bır ulkeden gelınce 30 gun ıcınde kayıt yaptırabılınıyor sanırsam. | |
|
05/02/2012 09:05:07 | samsung galaxy s2 |
| hocam yurt dışından gelen cıhazlarda garanti olmaz sizin pasaportunuz varsa kendiniz kaydı yaparsınız yoksa kayıtlı bir imeil biz atarız kayıt surunu kalmaz artı telefonları kunturul ediyuruz öyle yuluyuruz dahili hafızası 16 gb tır | |
|
05/02/2012 00:22:06 | samsung galaxy s2 |
| iyi aksamlar abıcım ben bayadır telefon arastırıyorum ve s2 benim icin bıraz pahalı olsada ıyı bir telefon. sana bırkac sorum olacak.1.Sattıgın ürünler garantilimi? 2.Hersey yasal yani telefonda kapanma vs.vs. gbi sorunlar olmaz demi? 3.telefonları test edıyormusunuz yoksa acılmamıs kutusunda dırekmi yolluyorsunuz.bu soruları cevaplarsanız beni memnun edersiniz.Kolay gelsin... |