pasaport kaydı ve garantiyle ilgili bilgisi olanlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okancan26

Üye
    Konu Sahibi
pasaport kaydı ve garantiyle ilgili bilgisi olanlar...
samsung galaxy s2 almayı dusunuyorum ve yurt dısından alıcam ucuz olması nedenıyle sanalpazar.com da uygun fıyata war ama satıcıyla kısa bı msjlastık ve tam olarak anlayamadıgım konu var.yazısma boledir.yurt dısından gelmesını lazım ılla telefonu kaydettırecegımız kısı forumlarda 30 gun ıcınde kayıt fln demıslerde kafam karıstı benimde.

05/02/2012
15:32:21
samsung galaxy s2
hocam kutunun içinde çıkan garnti kitapçığı var türçe de
yazıyur türkiyede geçerlidir servisi istanbuldadır uluslar arası garantileri
geçerli olması lasım kutuludur

05/02/2012
13:30:04
samsung galaxy s2
anladım.garantisiz bir urun almak ıstemıyorum en azından yut
dısı garantısı olsun peki ben bı pasaport buldum akraba , eş ,dost dan mesela
onların pasaportu war ama yurt dısına cıkmamıslar hıc mesela olmuyor deılmı
olede baska bır ulkeden gelınce 30 gun ıcınde kayıt yaptırabılınıyor
sanırsam.

05/02/2012
09:05:07
samsung galaxy s2
hocam yurt dışından gelen cıhazlarda garanti olmaz sizin
pasaportunuz varsa kendiniz kaydı yaparsınız yoksa kayıtlı bir imeil biz atarız
kayıt surunu kalmaz artı telefonları kunturul ediyuruz öyle yuluyuruz dahili
hafızası 16 gb tır

05/02/2012
00:22:06
samsung galaxy s2
iyi aksamlar abıcım ben bayadır telefon arastırıyorum ve s2
benim icin bıraz pahalı olsada ıyı bir telefon. sana bırkac sorum
olacak.1.Sattıgın ürünler garantilimi? 2.Hersey yasal yani telefonda kapanma
vs.vs. gbi sorunlar olmaz demi? 3.telefonları test edıyormusunuz yoksa acılmamıs
kutusunda dırekmi yolluyorsunuz.bu soruları cevaplarsanız beni memnun
edersiniz.Kolay gelsin...

cnk52

Üye
Hocam En kolay olarak bulunduğunuz şehirdeki Türkcell iletişim merkezine gidip pasaport olup da yurtdışına çıkmamış birisi kayıt yaptırabiliyor mu diye sormalısın. Kayıt işleminin ne kadar tutacağını bilmiyorum ama 50 tlyi geçmez, bulmaz bile ve 15-20dk gibi bir sürede kolaylıkla yapılabiliyor.
garanti için; kayıt olayından sonra ise, telefon hangi ülkeden geldiyse o ülkede garantisi geçerli oluyor. Türkiye'de garantiye veremezsin yani, telefonun geldiği ülkeye yollaman lazım cihazı.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
ürünün faturası ve son 6 ay içinde kullanılmış pasaport ile iletişim merkezine gider iseniz. İmei kaydınız gerçekleşir.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş pasaportun yurtdışına çıkmış olması gerekiyor ve 1 ay dı galiba enfazla 1 ay olmuş olması gerekiyo yurtdışından geleli
kardeş garanti olayıda galiba gelen ülkeye yollaman gerekiyo garanti için yada istanbulda var mı bilmiyoum ama bazı yerlerde uluslararası garantinin geçerli olduğu yerler var
bi de nekadara alacaksın?

askomtorelqe

Üye
Turkiyede bu işi yapan en iyi bizi 3 yıldır hizmet vermekteyiz güvenle yurtdısıdnan telefon getırebılırsınız kayıtını bız gerceklestırıyoruz.1000lerce referans numarası verebılırız..www pasaportkayiti com ve simlocklu ıphonelarınızı turkıyede ılk defa biz fabrikasından direk apple dan cozduruyoruz www simlockunlock com KAYIT YAPTIRDIGINIZDA KAYIT OLDUGUNA DAHIL BELGENIZI ISTEYIN...

klongs

klongs

Üye
son 1 ay içinde kullanılmış pasaport ile telefonculardan birinden kayıt ettirebilirsin benim bildiğim bir site var s2yi 1300 tlye satıyor pasaport kayıtlı 2 yıl türkiyede garantiside var androidtelefonlari diye google e arat bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...