Pariste Öyle Mutsuz ki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
Pariste Öyle Mutsuz ki



Paris Saint Germain’e transfer olan tecrübeli savunmacı, tekrar İstanbul’a gelip, sarı lacivertli formayı giymek için nabız yoklamaya başladı.







İSTANBUL, Diego Lugano’nun gözünde tütüyor. Fenerbahçe’den transfer döneminin son günlerinde hem de kulübe ihtarname çekerek ayrılan ve Fransa’nın Paris Saint Germain takımına giden Uruguaylı savunmacı, aradan henüz 3 ay geçmeden dönüş için nabız yoklamaya başladı.

Ailesi Türkiye’ye dönmek istiyor

Fransa’ya bir türlü uyum sağlayamayan ve Türkiye’deki yakınlarından yardım isteyen Lugano, dönüş yollarını arıyor. Fenerbahçe’den 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle ayrılan Lugano’nun dönmesi için koşulların oluşması halinde sarı lacivertlilerin de buna sıcak bakacağı belirtiliyor. Lugano’nun eşi Carina, çocuklarının İstanbul’da çok daha mutlu olduğunu belirterek Uruguaylı’nın Türkiye’ye dönmesinde ısrar ediyor. PSG cephesi çok yüksek bir bonservis bedeli belirlemezse, Lugano’nun transferinin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu da konuşuluyor.

İlk hedefim kalıcı olmak

SAKATLIĞI nedeniyle henüz Fenerbahçe formasıyla lig maçlarında oynayamayan Serdar Kesimal, ilk hedefinin kalıcı olmak olduğunu söyledi. FBTV’ye konuşan Serdar, sezonu çifte kupayla tamamlamak istediklerini de ifade ederek, “Oynayana kadar sakallarımı kesmeyeceğim. Sivas maçında bir kaza yaşadık ama hala lideriz. Hedefimizden şaşmadık ve hedefe ulaşacağız” dedi.

Hamburg’un Stoch oyunu

F.BAHÇE’de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Miroslav Stoch’un peşini Hamburg bırakmıyor. Bundesliga’da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Hamburg, devre arasında takımı güçlendirmek için listesindeki isimlerle temasa geçti. Slovak oyuncu Stoch’un menajeriyle de temasa geçildi.



Hürriyet
 
greenmile

greenmile

Üye
bana uydurma gibi geliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
424
Sarangni
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
300
Haydar
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
501
Mert
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
398
tifazcik
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
277
Haydar


Üst Alt