Dünya Fener'i Konuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Dünya Fener'i Konuşuyor
Süper Lig liderini sadece Türkiye konuşmuyor. Sarı-Lacivertliler, bu sezonki başarısıyla en iyiler listesinde yerini aldı. ABD'nin en büyük araştırma sitelerinden Bleacher Report, Avrupa'nın en iyi 20 takımını belirledi. Türkiye'den bu listeye yalnızca Fenerbahçe girdi




Geride kalan 15 hafta sonunda en yakın takipçisine 8 puan fark atan ve zirvede yer alan Fenerbahçe, Avrupa’nın en iyi 20 takımı arasına girdi. ABD’nin en büyük araştırma sitelerinden Bleacher Report, bu sezonki performansları değerlendirerek yaptığı listeye Türkiye’den yalnızca Fenerbahçe’yi aldı. İlk sırada Bayern Münih’in bulunduğu listenin 17.’si Sarı-Lacivertliler... Bleacher Report’un haberinde Fenerbahçe’nin forvet hattında görev yapan tüm isimlerin bu sezon gol krallığı yarışında iddialı olduğu belirtilirken, Sarı-Lacivertliler’in ezeli rakipleriyle arasındaki puan farklarına da dikkat çekildi. Fenerbahçe’nin Galatasaray’la 11, Beşiktaş’la 12, Trabzonspor’la da arasında 14 puan olduğu vurgulandı.

İşte o liste
Bleacher Report’un hazırladığı raporda, listenin ilk 20 sırasında şu takımlar bulunuyor: 1. Bayern Münih, 2. Atletico Madrid, 3. Paris Saint-Germain, 4. Barcelona, 5. Real Madrid, 6. Manchester City, 7. Juventus, 8. Arsenal, 9. Borussia Dortmund, 10. Roma, 11. Liverpool, 12. Chelsea, 13. Napoli, 14. Bayer Leverkusen, 15. Monaco, 16. Manchester United, 17. Fenerbahçe, 18. Everton, 19. Tottenham, 20. Sporting Lizbon.

 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güzel
 
tifazcik

tifazcik

Üye
evet güzel ve 17. sıradayız allah 1. sıralarıda gostersin
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
256
DiaBLoS
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
2
Görüntüleme
459
LeoFrankLy
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
353
Kingmortall


Üst Alt